Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Prince 2 voor professionele projecten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789058758460
Direct te downloaden

Samenvatting

Succesvolle projecten
PRINCE2 is een internationaal beproefde projectmanagementmethode die helpt om succesvol projecten op te zetten, uit te voeren en ze ook weer af te sluiten. De methode is zowel toe te passen bij kleine en eenvoudige projecten, als complexe en risicovolle projecten.

Onmisbaar naslagwerk
Dit boek sluit volledig aan bij de voorbereidingen op het officiële PRINCE2 (versie 2009) Foundation-examen, is in lijn met de Managen van Succesvolle Projecten-manual (MSP) en is daarmee onmisbaar als naslagwerk. Het boek is geschreven in het Nederlands, maar het maakt gebruik van de gangbare Engelse termen.

Van businesscase tot afsluiten van een project
PRINCE2 voor professionele projecten behandelt in het eerste deel de thema's zoals businesscase, projectorganisatie en kwaliteit, en in deel twee de processen zoals opstarten, beheersen, sturen en afsluiten van een project. In die zin volgt het boek strikt de officiële methode.

Prettig en compact
Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden en tips waardoor je op een prettige en compacte manier kennis maakt met PRINCE2. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het op maat maken van de methodiek voor kleinere projecten, waarmee een belangrijke behoefte vervuld wordt. Door de vlotte, toegankelijke schrijfstijl en de cartoons met herkenbare situaties, zul je het boek met plezier doorwerken.

Voor wie?
PRINCE2 voor professionele projecten is bedoeld voor projectmanagers, projectleiders, projectondersteuners, projectstuurgroepleden, opdrachtgevers, zzp'er, staffunctionarissen in kwaliteit en trainingsbureaus van PRINCE2 (Foundation) trainingen. Kortom, eenieder die graag praktisch en professioneel met projectmanagement aan de slag wil gaan.

Specificaties

ISBN13:9789058758460
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:180
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:22-7-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Prince 2 voor professionele projecten