Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Basisboek psychopathologie

Gebonden Nederlands 2012 9789058982148
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit basisboek biedt een algemene introductie in de psychopathologie. Alle psychische stoornissen worden uitvoerig beschreven waarbij zowel de diagnostiek als de behandeling uitvoerig aan bod komen.

Er is bijzondere aandacht besteed aan de meest recente wetenschappelijke inzichten opdat de geboden informatie 'evidence-based' is getoetst. Elk hoofdstuk bevat verdiepende informatie door verwijzing naar mijlpaalstudies, waarin de meest bepalende onderzoeken van de afgelopen tijd worden toegelicht. De auteurs bespreken in elk hoofdstuk de relevante psychologische, neurobiologische en omgevingsfactoren.

Dit boek is zowel in Nederland als in Vlaanderen primair bedoeld voor studenten psychologie, ter introductie in het basiscurriculum hbo en WO en als leerboek voor masters in opleiding tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog of neuropsycholoog. Het is ook geschikt voor artsen in opleiding tot psychiater en psychotherapeuten.

Specificaties

ISBN13:9789058982148
Trefwoorden:psychopathologie
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:810
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:5-12-2012
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ingmar Franken

Prof. dr. Ingmar Franken werkt aan de Erasmus Universiteit Rotterdam binnen de Capaciteitsgroep Psychologie.

Andere boeken door Ingmar Franken

Over Damiaan Denys

Damiaan Denys (1965) is filosoof en psychiater. Hij is als hoogleraar psychiatrie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC, en als onderzoeker aan het Nederlands Instituut voor Neurowetenschappen (KNAW-NIN). In 2015 zat hij aan tafel bij Zomergasten, en hij was te gast bij o.a. Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door en de Universiteit van Nederland. Met solovoorstellingen over angst brengt hij sinds 2013 wetenschap in het theater. (Foto: Fjodor Buis)

Andere boeken door Damiaan Denys

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisboek psychopathologie