Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zoeken naar intrinsieke motivatie

Reeks management en hrm

Gebonden Nederlands 2004 9789059013056
Niet leverbaar.

Samenvatting

De energie waarmee we bewegen, dat is motivatie. Motivatie is van iedereen, gaat over iedereen en is belangrijk voor iedereen. Dus moeten we er in de dagelijkse praktijk meer mee doen. u kunt meer met motivatie dan u denkt. Dit motto geeft de kern weer van het boek 'Zoeken naar intrinsieke motivatie' uit de reeks 'Management van succes'. U leest in deze uitgave hoe u op een creatieve manier motivatie een plaats kunt geven binnen het HRM-beleid van uw organisatie.

De reeks 'Management van succes' is een reeks waarmee u het management binnen uw organisatie goede en doeltreffend kunt vormgeven. De vier pijlers binnen de reeks: 'Management en financiën, Management en wet- en regelgeving en Management en organisaties, geven u praktijkgerichte handreikingen voor het vaststellen van uw beleid.

Specificaties

ISBN13:9789059013056
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:123
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2004

Lezersrecensies

4.0 van de 5
5 stemmen
2
1
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rob Vinke

Prof.dr. Rob H.W. Vinke is sinds 1997 verbonden aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen als hoogleraar personeelswetenschappen. Sinds 1997 is hij directeur van Rob Vinke Consultancy, een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Zijn kernspecialisaties zijn: trends in de samenleving, strategisch HRM-beleid, arbeidsvoorwaarden en beloning, cultuur en motivatie. Hij heeft ruim 350 publicaties op zijn naam staan en verzorgt geregeld inleidingen. Hij werkte ruim tien jaar als senior consultant bij Hay Management Consultants en Twynstra Gudde. Hij is kerndocent van de opleiding HR-strateeg aan de Universiteit Groningen, gastdocent aan de universiteit van de Nederlandse Antillen en was tien jaar hoofdredacteur van de Gids voor Personeelsmanagement en het Jaarboek Personeelsmanagement. Ook was hij 15 jaar lid van de kernredactie van het handboek MTA en het vakboek HRM in de praktijk.

Andere boeken door Rob Vinke

Inhoudsopgave

Woord vooraf

- Motto
- Visie

Samenvatting in kort bestek

1. Zicht op het thema motivatie.
2. Theorieën, modellen en denkbeelden
3. Tussen snelweg en bergpad
4. De weerbarstige HRM-praktijk
5. Casus
6. Instrumenten

Bronnen
- literatuur
- Internet

Index

CV

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zoeken naar intrinsieke motivatie