Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789059407565. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Succes met Scrum

Paperback Nederlands 2023 9789463563116
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑07‑2023
39,99

Samenvatting

Ik had al meerdere boeken over Scrum gelezen, maar dit boek behandelt veel praktijkvragen en leest prettig weg zonder moeilijke en saaie theorie.

'Succes met Scrum' is een boek dat bedoeld is voor medewerkers van bedrijven die projecten uitvoeren en die willen leren hoe ze Scrum kunnen toepassen in hun organisatie. Het boek biedt een inleiding in de Scrum-methodiek en beantwoordt veelgestelde praktijkvragen. Het legt uit hoe Scrum kan helpen bij het beheren van projecten en het biedt een raamwerk voor meer transparantie. Het benadrukt het belang van het menselijke aspect van projecten, zoals communicatie, respect en bedrijfscultuur, en biedt best practices voor het omgaan met ad-hoc taken, het werken aan meerdere projecten en het verkopen van projecten aan klanten. Het boek waarschuwt ook dat Scrum geen magische oplossing is voor alle problemen, maar een tool om problemen vroegtijdig te ontdekken en aan te pakken.

- Waar veel boeken over Scrum diep ingaan op de theorie, beantwoordt dit boek juist veel praktijkvragen. Dingen waar we dagelijks tegenaan lopen als we Scrum gebruiken.
- Scrum is niet voor alle projecten de beste oplossing. Er zijn veel populaire methodieken met dezelfde Agile basisprincipes. In tegenstelling tot puristische Scrum boeken, kijken we in boek ook naar de mogelijkheden om methoden te combineren.
- Opdrachtgevers willen vaak vooraf weten wat een project gaat kosten. U weet dat een vaste prijs offerte grote risico's met zich mee brengt. Hoe verkoopt u aan de opdrachtgever uw, met Scrum, uitgevoerde projecten? In dit boek is een volledig hoofdstuk gewijd aan verschillende soorten offertes en de verkoop van de Scrum-methodiek.

Specificaties

ISBN13:9789463563116
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:4
Verschijningsdatum:25-7-2023
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Expertrecensies (1)

Succes met Scrum!
Renze J. Klamer | 9 oktober 2014
Mijn eerste reactie op het vluchtig bekijken van dit nieuwe boek over Scrum was: ‘het zal wel weer zo’n standaardboekje zijn waarin opnieuw uitvoerig wordt uitgelegd hoe Scrum werkt, maar dat kennen we wel’. Op de flaptekst stonden nog wel wat intrigerende vragen over hoe je Scrum eigenlijk moest verkopen maar toch…
Lees verder

Over Wouter Tengeler

Wouter Tengeler is in 2003 zijn bedrijf The Motion Studio multimedia productions gestart. Naast het ontwikkelen van complexe internetapplicaties richt hij zich voornamelijk op training en coaching van softwareteams binnen softwareontwikkel-bedrijven. Door Tengeler ontwikkelde en gedoceerde trainingen zijn onder andere: eXtreme Programming, Scrum, Masterclass PHP, Advanced Masterclass PHP, Zend Framework, UML, XML en Actionscript 3.0.

Andere boeken door Wouter Tengeler

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succes met Scrum