Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Vis! (15e druk 2003, licht beschadigd)

Energie, passie & plezier

Gebonden Nederlands 2003 9789059440159
1
Voormalig #1Totaal 2 dagen
Verkooppositie 99999992096 dagen in de top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Stelt u zich voor: een werkomgeving waar iedereen elke dag met energie, passie en een positieve houding aan het werk gaat. Mensen die echt betrokken zijn bij hun werk, bij hun collega's en bij hun klanten.

De hoofdpersoon in dit verhaal is een manager die een volledig ingedutte afdeling onder haar hoede krijgt. De medewerkers zijn apathisch, hun werk laat ze koud en klanten zijn alleen maar lastig. Dan ontdekt de manager Seattle's Pike Place Vismarkt, een beroemde vismarkt die bekend staat vanwege de bruisende sfeer en de fantastische klantenservice.

Door een viertal eenvoudige punten toe te passen, leert de manager hoe zij haar medewerkers kan inspireren, met als gevolg een enorme ommekeer op haar afdeling. Het verhaal is niet alleen een aansprekende metafoor, maar stelt ook actuele onderwerpen aan de orde die spelen in vrijwel elke organisatie (waaronder burn-out, het behouden van medewerkers, enzovoort). De leerpunten van 'Vis!' zijn eenvoudig, direct toepasbaar en effectief - de sleutel tot een leukere en productievere werkplek.

Bekijk hier een fillmpje van de Seattle's Pike Place Vismarkt.

Specificaties

ISBN13:9789059440159
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:104
Druk:15
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Peter Vermeulen | 25 maart 2008
Energie, passie en plezier. Wie wenst zichzelf niet een werkomgeving waarin iedereen met een positieve houding aan het werk gaat. In VIS beschrijven Stephen C. Lundin, Harry Paul en John Cristensen een wereld vol metaforen welke toepasbaar is in elke privé- en werkomgeving.Lees verder
Remko van der Honing | 16 augustus 2004
Werkt u in een organisatie waar een ieder met plezier, passie en energie aan het werk gaat? En zijn uw collega's altijd betrokken bij hun werkzaamheden en de (interne) klant? In het boek 'Vis!' van Lundin, Paul en Christensen wordt een aanpak beschreven om de energie, passie en plezier in het werk te activeren.Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
74 stemmen
36
28
7
3
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Lundin

Steve Lundin is bestsellerauteur, filmmaker en spreker. Hij schreef Fish!, dat inmiddels is vertaald in ruim 30 talen en dat nog altijd hoog in bestsellerlijsten staat.

Andere boeken door Stephen Lundin

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vis! (15e druk 2003, licht beschadigd)