Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Verse Vis!

Een opmerkelijke roman over blijvende verandering op het werk

Gebonden Nederlands 2004 9789059440272
Voormalig top 100Totaal 314 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Of u nu een medewerker bent die de sfeer op zijn werkplek wil verbeteren of een manager die een hoger productiviteitsniveau in stand wil houden: het vasthouden van een verandering is de ware test van leiderschap. Vasthouden aan een cultuur van innovatie, een betere werksfeer, doorlopende verbetering van een belangrijk klantenserviceprogramma of een meer participatieve managementstijl vereist het gebruik van principes die heel anders zijn dan de principes die gebruikt worden om een verandering in gang te zetten. Afdelingsmanager Rhonda merkt dit op haar afdeling in een algemeen ziekenhuis. Van een sushichef leert ze hoe ze ervoor kan zorgen dat de mensen gemotiveerd blijven en zich blijven inzetten om het ingezette veranderingstraject tot een blijvend succes te maken.

Specificaties

ISBN13:9789059440272
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:133
Druk:5
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (2)

Verse Vis!
Peter Vermeulen | 17 april 2008
Het vasthouden van een verandering is de ware test van leiderschap. Welke manager wil deze test niet aangaan? Volgens de auteurs is verandering een fluitje van een cent, maar is het een echte uitdaging om een verandering blijvend te maken. Stephen Lundin, Harry Paul en John Christensen beschrijven in 'Verse vis!' hoe u een ingezet veranderingstraject tot een blijvend succes kunt maken. Met 'Verse vis!' borduren de auteurs voort op de bestseller 'Vis!''. Maar is de vis nog wel zo vers?
Lees verder
Verse Vis!
Peter de Roode | 12 juni 2005
'Verse vis!' is een verhaal waarin de lezer de schrijfstijl van Blanchard herkent. Dat is niet onlogisch want de auteur is partner bij de Blanchard Company. Zoals vaker met dit soort boeken geldt: de een verafschuwt ze omdat er geen theoretische onderbouwing in zou staan en het gebaseerd is op een flinterdun verhaal. Terwijl de ander juist de mogelijkheden ziet die het boek voor de eigen organisatie kan betekenen, zoals bij voorbeeld het helder over het voetlicht kunnen brengen van een duidelijke boodschap.
Desondanks zal menig lezer na het lezen van dit boek een gevoel kunnen overhouden dat 'Verse vis!' 'erg Amerikaans' en 'ietwat overdreven' is. Wie daar mee kan leven kan dit boek als inspiratiebron gebruiken voor het opdoen van ideeën met betrekking tot het vasthouden van veranderingen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.1 van de 5
14 stemmen
5
6
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Lundin

Steve Lundin is bestsellerauteur, filmmaker en spreker. Hij schreef Fish!, dat inmiddels is vertaald in ruim 30 talen en dat nog altijd hoog in bestsellerlijsten staat.

Andere boeken door Stephen Lundin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verse Vis!