Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Meer inzicht en overzicht met mindmappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059724938
10
Voormalig top 10Totaal 5 dagen
Voormalig top 100Totaal 220 dagen
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Mindmaps visualiseren gedachten, ideeën, complexe projecten en organisatiestructuren eenvoudig, overzichtelijk en doeltreffend. Bedrijven en organisaties gebruiken mindmapping dan ook steeds meer om ingewikkelde onderwerpen overzichtelijk te maken, plannen uit te werken, nieuwe ideeën te ontwikkelen en te innoveren.

Auteur Hans Buskes legt uit wat mindmapping is en hoe u deze techniek gebruikt voor het maken van diverse plannen (beleid, marketing, communicatie), het bewaken van tijd en doelen, bij brainstormsessies, onderhandelingen, crisissituaties. Ook geeft hij tips voor de aanschaf van softwaretools om zelf mindmaps op de computer te maken.

Het boek is bestemd voor professionals: van advocaten tot zoölogen, van ambtenaren tot zelfstandige ondernemers. Maar ook voor iedereen die zoekt naar nieuwe methoden om complexe informatie tot de kern terug te brengen en tegelijkertijd krachtig visueel weer te geven. Met als doel er meer uit te halen.

Specificaties

ISBN13:9789059724938
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:24-2-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Expertrecensies (1)

Meer inzicht en overzicht met mindmappen
José Otte | 11 april 2011
Mindmaps visualiseren gedachten, ideeën, complexe projecten en organisatiestructuren eenvoudig, overzichtelijk en doeltreffend. In dit boek laat Hans Buskes zien hoe we mindmaps kunnen gebruiken voor het tot de kern terug brengen van complexe informatie in allerlei vakgebieden en toepassingen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
8 stemmen
7
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Meer inzicht en overzicht met mindmappen
Ben Kuiken 18 februari 2011 Wie overspoeld wordt door informatie en daardoor bijvoorbeeld hoofd- en bijzaken niet meer weet te scheiden, kan baat hebben bij het zogenaamde ‘mindmappen’. Niet alleen geeft een mindmap meer overzicht en inzicht maar het leidt volgens Hans Buskes ook tot sneller en succesvoller zakendoen. M&L vroeg de auteur van Meer inzicht en overzicht met mindmappen om een korte maar overzichtelijke uitleg.

Over Hans Buskes

Hans Buskes is communicatiestrateeg en oprichter van Communicabus. Hij heeft ruime ervaring met interim communicatie managementopdrachten en advisering bij complexe communicatieprojecten. Daarbij past hij met veel succes mindmapping toe. Hij geeft zo'n vijftien jaar mindmaptrainingen bij onder meer gemeenten, ondernemers, industrie, banken en advocaten in en buiten Nederland. Hans heeft een drukbezochte mindmapblog op mastermindmaps.wordpress.com.

Andere boeken door Hans Buskes

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meer inzicht en overzicht met mindmappen