Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kracht van een klacht

Zo gaat jouw organistie op een positieve manier om met klachten en realiseer je professioneel klachtenmanagement

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059725041
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Waar gehakt wordt, vallen spaanders en in elke organisatie worden fouten gemaakt. Ook in uw organisatie gaat wel eens wat mis en zijn er klanten met klachten. Maar hoe gaat u op een positieve manier om met klagende klanten, zodat ze u niet voorgoed de rug toekeren?

Juist bij problemen heeft u de kans om te laten zien wat u in huis hebt en kunt u een klant voorgoed aan u binden. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk. 'De kracht van een klacht' inspireert u in een aantal korte columns hoe u op een positieve manier omgaat met klagende klanten en hoe u klachtenmanagement professioneel oppakt.

Specificaties

ISBN13:9789059725041
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2011
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ellen de Lange-Ros

Dr. ir. Ellen de Lange-Ros helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek Een zaak van fans over online marketing en goed geld verdienen. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze het vervolg Een zaak van zacht werken. Omdat geld en groeien onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, volgde in 2015 een derde deel, over geld. Ellen promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte in verschillende functies bij KPN. Ze startte in 2006 haar eigen bedrijf Faxion. Ze helpt zelfstandig ondernemers om sneller te groeien en meer fans te krijgen voor hun bedrijf door zachter te werken. Op haar blog De Glazenwasser geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten en je groei.

Andere boeken door Ellen de Lange-Ros

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kracht van een klacht