Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Time Fighting in projectuitvoering

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059725546
Direct te downloaden

Samenvatting

Doorlooptijdbeheersing blijft een zwak punt binnen vele industriële organisaties. Dit ondanks het feit dat er de laatste decennia veel tijd is besteed aan het schattingsproces, planning, tracking, het verzamelen van data en het vastleggen en vergelijken daarvan.

Organisaties zien niet hoe het anders kan en laten kansen liggen. Een probleem hierbij is dat de focus in de laatste tientallen jaren vrijwel volledig is gericht op procesmatige aanpak van projecten in plaats van hoe projecten te managen op de 'vloer'. Een andere benadering van projectexecutie wordt slecht begrepen en stelt ook andere eisen aan de organisatie. Om te veranderen moet binnen de betreffende organisaties het management overtuigd worden van het voordeel van een andere aanpak.

Gerrit van Otterdijk schetst in deze management guide de basisprincipes en primaire condities die nodig zijn voor 'time fighting'. De voorgestelde opzet houdt rekening met de aard van het werk en bouwt voort op bestaande methodieken. Door snelheid een eigen plaats te geven in de organisatie, is met simpele hulpmiddelen en slim teamwork veel profijt te halen.

Specificaties

ISBN13:9789059725546
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Time Fighting in projectuitvoering