Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Toveren met tekst

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059725911
Voormalig top 10053 dagen in de Top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Als professional ben je grondig opgeleid. Je bent een kei in je vakgebied. En als je in een werksituatie terechtkomt, krijg je te maken met een heleboel activiteiten die buiten je inhoudelijke expertise liggen: acquisitie, administratie, profilering. En communicatie, veelal schriftelijk. Je schrijft rapporten, handleidingen, verslagen. Allemaal 'ruisactiviteiten' waarvoor je niet bent opgeleid, maar die wel bij je werk horen. Je bevindt je in een krachtenveld tussen vakinhoudelijke activiteiten en 'ruisactiviteiten'.

Het schrijven van een goede tekst is geen vage bezigheid. Dit boekje behandelt een aantal concrete tips en inzichten die je helpen betere teksten te schrijven. Met minder inspanning. Met meer resultaat. Zodat je meer tijd overhoudt voor je inhoudelijke werk. Heel efficiënt. Het lijkt wel toveren. Toveren met tekst.

Specificaties

ISBN13:9789059725911
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:27-10-2011

Lezersrecensies

3.8 van de 5
5 stemmen
3
0
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mauk van der Woude

drs Mauk van der Woude rondde in 1992 zijn studies Scandinavistiek en Algemene Taal Wetenschap aan de RuG af en vestigde zich als tekstschrijver en vertaler. Sindsdien heeft het knutselen aan teksten hem niet meer losgelaten. Niet toen hij ICT-consultant werd. Niet toen hij projectmanager bij een vertaalbureau werd. Niet toen hij communicatiemedewerker was. En zeker niet toen hij in 2001 Communityplaza startte. Er volgden vele opdrachten om teksten te redigeren en artikelen te schrijven. Mauk werd Tekstmaniak. Dat is hij nog steeds. En dat blijft hij nog heel lang.

Andere boeken door Mauk van der Woude

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Toveren met tekst