Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leiderschapsdomeinen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789059726956
Verkooppositie 609040 dagen in de top 100
Niet leverbaar.
4,95

Samenvatting

'Leiderschapsdomeinen' is een verhaal voor leiders en managers die de moed hebben om kritisch te kijken naar wat ze doen en daarvan willen leren. Het boek geeft inzicht in de gevolgen van keuzes die je maakt, in de manier hoe je je opstelt, hoe je redeneert en hoe je je gedraagt. In nog geen twee uur lezen leer je patronen te herkennen en krijg je een andere kijk op jezelf en je omgeving.

Als leidinggevende heb je vier leiderschapsdomeinen ter beschikking: autoritair, strijdend, verbindend en presentie. Elk domein leidt tot andere resultaten. Kies steeds het domein dat past bij de doelen die je wilt bereiken, zo luidt de boodschap. Dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Met voorbeelden uit de alledaagse praktijk en actuele theoretische inzichten maakt de auteur duidelijk hoe dat komt en biedt hij perspectief om zo nodig andere keuzes te maken.

Specificaties

ISBN13:9789059726956
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:21-9-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Frans Wilms

Frans Wilms MCM is een enthousiaste supporter van verbindend- en presentieleiderschap. Hij verbindt zijn eigen rijke ervaring van jeugdleider tot manager en van partijvoorzitter tot burgemeester met actuele theoretische inzichten. Momenteel is hij bestuurder bij Radar, een organisatie met bijna duizend medewerkers die mensen met een verstandelijke beperking in Zuid-Limburg ondersteunt. Met zijn persoonlijke voorbeelden en praktische handreikingen biedt hij houvast en inspiratie voor iedereen die op weg wil naar meer verbinding en presentie. Zie ook www.leiderschapsdomeinen.nl

Andere boeken door Frans Wilms

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leiderschapsdomeinen