Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geluk op recept

een korte training voor de geest

Gebonden Nederlands 2014 9789060307373
Niet leverbaar.

Samenvatting

Sporten is van belang voor ons lichamelijk welzijn, maar hoe zit het met het trainen van onze geest? Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat training van de geest ons helpt beter te functioneren en te blijven functioneren. Als we beter functioneren worden we gelukkiger, en wie wil dat nu niet?
Dit boekje bevat een korte cursus, die ons met andere ogen naar onze geest laat kijken. Geluk op recept bevat praktische oefeningen en voldoende gereedschap om zelf aan de slag te gaan waardoor fundamentele veranderingen kunnen worden gerealiseerd. Het biedt een concrete basis om later zelf op voort te borduren. Naar eigen behoefte kan meditatie en mind coaching worden toegepast en geïntegreerd in het dagelijkse leven. De website fundamentalhappiness.nl ondersteunt dit proces en biedt gratis downloads, dagelijkse tips en handige weetjes.

Meditatie is niet het wegdromen op muziek,bedwelmd raken van wierook of vluchten uit het hier en nu. Noch is meditatie een doel op zich: het is een methode.

François Geelen (1959) arts, specialiseerde zich in klinisch onderzoek. Al tijdens zijn studie ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor het samenspel tussen geest en gezondheid. Na een intensief internationaal beroeps- en gezinsleven met alle bijbehorende 'ups and downs' heeft hij zich in 2010 met zijn echtgenote op het Bourgondische platteland teruggetrokken. Daar is hij zich intensiever aan oosterse filosofie en meditatie gaan wijden.

Specificaties

ISBN13:9789060307373
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:72
Druk:1
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Expertrecensies (1)

Veronique Kilian | 9 september 2015
Dit kleine maar handzame boekje is met aandacht geschreven. Het heeft wat weg van een meditatieve lezing. Geheel in de geest van wat de arts François Geelen voorstaat. De auteur heeft zich verdiept in oosterse filosofie en meditatie, als aanvulling op zijn medische kennis.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk op recept