Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kleding als taal

Paperback Nederlands 2011 9789069638607
Niet leverbaar.

Samenvatting

Met haar boek Kleding als taal maakt image consultant Eva Hollander ons ervan bewust dat we door middel van onze kleding uitdragen wie we zijn. Daarom is het goed te weten wat je kleding over jou vertelt. Het door de auteur ontwikkelde 'stijlkwadrantenspel' geeft technieken, handvatten, voorbeelden en inspirerende oefeningen om te ontdekken wie je bent en welke kleding bij je persoonlijkheid past. Ben je van nature ingetogen of extravert, neig je meer naar yin of naar yang, kies je voor een formele of een informele kledingstijl?

Een belangrijk instrument om te bepalen welke kleding jouw uitstraling versterkt, is het innerlijk kompas. Wie op dat kompas vaart, brengt innerlijk en uiterlijk in balans, kan speels omgaan met vaste kledingcodes, maar is toch in verbinding met de wereld om zich heen. Kleding als taal verbindt spiritualiteit - komen tot je kern, het ervaren van je innerlijk licht - met de dagelijkse praktijk: wat zal ik vandaag aantrekken, of: hoe maak ik mijn werkkleding persoonlijk en representatief?

Het boek stelt op speelse wijze indringende vragen aan de orde als: wie ben ik? Wat wil ik echt? Hoe laat ik mezelf zien? Het brengt een verdieping aan in het bestaande aanbod van boeken over kleur, kleding en stijl, en voorziet daardoor in een behoefte.

Specificaties

ISBN13:9789069638607
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:239
Verschijningsdatum:1-4-2011
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kleding als taal