Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Weet u eigenlijk wel met wie u zaken doet?

Over het beperken van financiele risico's bij het aangaan, onderhouden of afwikkelen van zakelijke relaties

Gebonden Nederlands 2012 9789071501548
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

In het boek: 'Weet u eigenlijk wel met wie u zaken doet?'over het beperken van financiële risico's bij het onderhouden en aangaan van zakelijke relaties, geven de auteurs een helder inzicht in de risico's van het huidige zaken doen. Een man een man, een woord een woord en boter bij de vis is allang niet meer van deze tijd. Dat betekent dat u als ondernemer of medewerker die namens een organisatie handelt risico's loopt en dat deze risico's steeds groter en groter worden.

De auteurs, alle drie al jaren werkzaam in de handelsinformatie en incassobranche weten als geen ander deze risico's te herkennen en u te voorzien van manieren om uzelf of de organisatie namens wie u handelt te beschermen tegen deze (financiële) risico's. Leer data op de juiste wijze te interpreteren en voorkom dat uw organisatie met de verkeerde personen zaken doet. En wanneer blijkt dat u toch in zee bent gegaan met de verkeerde personen, weet u snel en accuraat te handelen om de schade te beperken of nog beter, volledig te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen en de juiste kennis geeft u het inzicht dat u nodig heeft om succesvol zaken te doen.

Specificaties

ISBN13:9789071501548
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Uitgever:CMI Books
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2018

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nick Bousie

Nick Bousie is nagenoeg zijn gehele werkzame leven actief binnen de handelsinformatiebranche. Startte midden jaren tachtig zijn carrière bij Business Control Services, werkte vervolgens kort bij EDR en startte midden jaren negentig met twee compagnons zijn eigen handelsinformatiekantoor Smit & Honig Research.

Andere boeken door Nick Bousie

Over Robin Bodaan

Drs. Robin Bodaan is werkzaam geweest bij handelsinformatiebureau Business Control Services, dat werd overgenomen door een Amerikaanse branchegenoot Trans Union. Vervolgens richtte hij in 1992 samen met zijn zakenpartner EDR Credit Services op. EDR heeft zich toegespitst op het verzamelen van consumenten data om kredietrisico's te managen en reduceren. EDR, dat sinds 2010 onderdeel uitmaakt van DAS Legal Finance is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige creditmanagement organisatie met als specialisme Informatie, Herincasso en Detachering.

Andere boeken door Robin Bodaan

Over Raimond Honig

Raimond Honig is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Daarnaast vervult hij meerdere adviesfuncties. Zijn zeer praktische en kritische inslag maakt dat hij als ondernemer en als trainer/coach verfrissend en resultaatgericht werkt. Practicus Raimond Honig roert, raakt en confronteert in zijn workshops en trainingen over de echte vraagstukken van het leven. Hij deed uitgebreide ervaring op in de zakelijke dienstverlening, gaf jarenlang leiding aan een middelgroot consultancykantoor in Credit Management en is aansluitend het ontwikkelingspad ingeslagen. Hij ziet het als zijn missie mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Hij doet dit onder andere middels workshops, presentaties, trainingen, spreekbeurten en persoonlijke coaching trajecten. Zijn stijl kenmerkt zich door respectvol te confronteren; kortom individuen uit te dagen het optimale uit zichzelf te halen.

Andere boeken door Raimond Honig

Inhoudsopgave

Inleiding
Leeswijzer

1. Hoe is de (ruil)handel ontstaan en welke rol speelt geld daarin?
2. Credit management en handelsinformatie
3. Waarom hebben we handelsinformatie nodig?
4. Kredietinformatie
5. Verhaalsinformatie
6. De Wet bescherming persoonsgegevens en heeft u zelf enig idee waar u geregistreerd bent?
7. Voorkomen is beter dan genezen
8. De toekomst van de handelsinformatie

Nawoord
Bijlagen
Begrippenlijst
Bronnen
Over de auteurs

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Weet u eigenlijk wel met wie u zaken doet?