Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

ERP in bedrijf

Ingenaaid Nederlands 1999 9789072194565
Niet leverbaar.

Samenvatting

ERP (Enterprise Resource Planning) systemen vormen een van de belangrijkste trends in de informatietechnologie. Waar vroeger gescheiden en veelal gesloten informatiesystemen bestonden voor financiën, productie, personeel, planning, verkoop, inkoop, logistiek, en dergelijke is bij ERP systemen sprake van vergaande integratie. De werkelijke voordelen worden niet behaald puur door de technische oplossingen, maar door organisatorische veranderingen, ofwel business process improvement.
Diverse internationale leveranciers bieden complete ERP-pakketten aan met een enorme rijkdom aan functionaliteit. Waar functionaliteit ontoereikend is of toch nog ontbreekt, kan deze met specifieke componenten worden aangevuld. De ontwikkeling gaat dan ook naar assemblages van geïntegreerde, bedrijfsbreed in te zetten software (ERP) en zeer gespecialiseerde componenten die ver over de bedrijfsgrens heen reiken. Open systemen voor open organisaties die, ondersteund door deze systemen, intensiever met elkaar en met hun klanten gaan samenwerken.
Over ERP is al veel geschreven in bladen, tijdschriften en onderzoeksrapporten, maar een compleet boek (met alles wat u altijd al wilde weten) ontbrak nog.

Specificaties

ISBN13:9789072194565
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:320

Lezersrecensies

3.0 van de 5
2 stemmen
0
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Introductie tot ERP systemen
2. Ontwikkelingen in software
3. De spelers in het ERP veld
4. De fasen van het selectie- en implementatieproces
5. Management van het selectie- en implementatieproces
6. Het beheer van het ERP systeem
7. Kosten en baten
8. Cases

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ERP in bedrijf