Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 34% korting

Individuele instructie

On the-job-training

Ingenaaid Nederlands 2001 9789076050720
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,95
9,95
VOORDEEL - 34% korting

Samenvatting

Om in de huidige concurrentiemarkt te kunnen overleven, moet uw organisatie alle middelen, inclusief de menselijke - uw medewerkers - optimaal benutten. Een van de manieren waarop uw organisatie medewerkers kan helpen om optimaal te presteren, is via training. Een van de effectiefste trainingsmethoden van tegenwoordig is ook een van de simpelste - on-the-job training. U kunt on-the-job training in allerlei situaties toepassen, bijvoorbeeld: de training moet onder tijdsdruk plaatsvinden; training is de verantwoordelijkheid van het lijnmanagement; het trainingsbudget is beperkt; de training moet de werksituatie weerspiegelen.

'Individuele insturctie: on-the-job-training' geeft u richtlijnen voor het plannen en uitvoeren van on-the-job training door middel van een vier-stappen-trainingsmethode, alsmede verschillende hulpmiddelen ter ondersteuning van de organisatie en de trainer. Daarnaast vindt u in dit boek praktische tips en voorbeelden voor de succesvolle implementatie van individuele instructie. De indeling van het boek is als volgt:
- Waarom on-the-job trainen
- Een trainingsplan ontwikkelen
- De vier-stappen-methode voor on-the-job training: 1. Stap een voorbereiding, 2. Presentatie/demonstratie, 3. Oefenen, 4. Follow-up
- Omgaan met lastige - Omgaan met lastige trainingssituaties
- Hulpmiddelen voor het implementeren van on-the-job training en evaluatie

Het boek is bedoeld voor iedereen die regelmatig of incidenteel belast is met het instrueren en begeleiden van collega's of medewerkers; zowel in een dienstverlenende als industriële omgeving.

Specificaties

ISBN13:9789076050720
Trefwoorden:training, leidinggeven
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:112

Lezersrecensies

2.5 van de 5
2 stemmen
0
0
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Individuele instructie