Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789076834597. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Praktijkboek Handvatten voor OR en PVT

Paperback Nederlands 2022 9789083075464
Verkooppositie 4035Hoogste positie: 4035
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Hoe krijgt de OR invloed op beleid?
Je hebt als OR-lid bijzonder werk én een grote verantwoordelijkheid. Je denkt mee over organisatiebeleid, je adviseert over organisatieveranderingen en je stemt in met nieuwe regelingen voor de medewerkers. En dat binnen een context die voortdurend verandert: economische groei of tegenwind, wijzigende wet- en regelgeving, technische innovaties en maatschappelijke veranderingen. Hoe zorg je dat je in het gesprek met de bestuurder de meerwaarde van de OR laat zien? Hoe kan je daadwerkelijk invloed uitoefenen op het beleid? En hoe zorg je dat je achterban betrokken blijft en je kan laten zien dat de OR-inspanningen effect hebben?

Checklists en tips
Met het ‘Praktijkboek Handvatten voor OR en PVT’ is het een stuk makkelijker je OR-werk zo goed mogelijk te doen. Of het nu gaat om tips in het onderhandelproces met de bestuurder of een checklist over reorganisaties: je vindt het in dit boek. Met dit boek krijg je meer inzicht in de praktijk van het OR-werk en ben je beter in staat je OR-werk zo goed mogelijk en met plezier te doen – in het belang van de toekomst van je organisatie en van alle mensen die daar werken.

Specificaties

ISBN13:9789083075464
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Performa
Druk:2
Verschijningsdatum:26-12-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wanne van den Bijllaardt

Wanne van den Bijllaardt is manager open trainingen bij GITP Medezeggenschap. Hij ontwikkelt trainingen en studiedagen voor leden van ondernemingsraden, P&O-ers en directeuren. Bij iedere opleiding hoort een documentatiemap. Daardoor ziet hij veel cursusmateriaal en checklists.

Andere boeken door Wanne van den Bijllaardt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek Handvatten voor OR en PVT