Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Meer handvatten voor de OR

Paperback Nederlands 2012 9789076834689
Niet leverbaar.

Samenvatting

Soms smaakt iets naar meer. Na het succes van 'Handvatten voor de medezeggenschap' is nu ook 'Meer handvatten voor de OR' beschikbaar. In dit boek van Wanne van den Bijllaardt en Niek van Keulen krijgt u volgens beproefd recept een selectie van bruikbare artikelen, actuele columns en praktische checklists over hoe je medezeggenschap effectief vorm kunt geven. De auteurs, werkzaam bij GITP, zijn gepokt en gemazeld in het medezeggenschapswerk: als trainer, consultant, begeleider of coach. Kortom, een boek dat de ondernemingsraad volop nieuwe inzichten en vooral praktische handvatten geeft voor het OR-werk.

In tijden waarin organisaties niet meer af en toe, maar continu veranderen, is het zaak dat de OR kritisch kijkt naar zijn eigen effectiviteit en op zoek gaat naar optimale toegevoegde waarde voor de organisatie en de mensen die er werken. Dit boek biedt daarvoor tientallen artikelen, soms inspirerend, soms praktisch. Soms serieus van toon, dan weer lichtvoetig. Met zeer actuele tips, artikelen, columns en checklists, geordend rond de thema's: De OR-praktijk, Achterbancommunicatie, Beïnvloeden, Scholing, Financiën en Personeelszaken. Elk artikel eindigt met een 'OR-handvat', een concreet advies hoe je als OR het beste kunt omgaan met een bepaalde situatie.

Specificaties

ISBN13:9789076834689
Trefwoorden:OR, medezeggenschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Uitgever:Performa
Druk:1
Verschijningsdatum:23-11-2012
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wanne van den Bijllaardt

Wanne van den Bijllaardt is manager open trainingen bij GITP Medezeggenschap. Hij ontwikkelt trainingen en studiedagen voor leden van ondernemingsraden, P&O-ers en directeuren. Bij iedere opleiding hoort een documentatiemap. Daardoor ziet hij veel cursusmateriaal en checklists.

Andere boeken door Wanne van den Bijllaardt

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. De OR-praktijk
2. Achterbancommunicatie
3. Invloed
4. Scholing
5. Financiën
6. Personeelszaken

Bijlage 1: Literatuurlijst
Bijlage 2: Herkomst artikelen
Bijlage 3: Over GITP

Informatie over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meer handvatten voor de OR