Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 27% korting
,

Can You Teach a Caterpillar to Fly?

About the quantum leap necessary to go from change management to transformational leadership

Paperback Engels 2004 9789077341803
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
13,50
9,95
VOORDEEL - 27% korting

Samenvatting

Dit boek gaat over het verschil tussen verandering en transformatie. Veranderen is iets wat u doet. Transformeren gebeurt vaak pas na een of meerdere doorbraken en heeft daarom te maken met hoe iemand tegen dingen aankijkt. Of anders geformuleerd: transformatie heeft te maken met zien en met inzien. Wat u niet ziet, ziet u niet totdat u het inziet. En wat u niet inziet ziet u niet totdat u het inziet. En als u het wel inziet is dat altijd een onverwachte gebeurtenis. Het woord gebeurtenis is hier bewust gekozen: u doet het niet. De crux is dat zolang u vasthoudt aan allerlei overtuigingen, u niet echt kunt inzien. Kent u wel uw eigen mogelijkheden? Weet u wel tot wat u echt in staat bent? Bent u bereid uw overtuigingen op te geven over wie u bent en wat u kunt? Bent u klaar voor de kwantumsprong van rups naar vlinder?

Specificaties

ISBN13:9789077341803
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:156
Druk:1
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Bommerez

Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector. Hij is auteur van de bestsellers 'FLOW en de kunst van het zakendoen', 'Minder Moeten Meer FLOW' en 'Kun je een rups leren vliegen?' Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met 'Leren Loslaten'.

Andere boeken door Jan Bommerez

Over Kees van Zijtveld

Kees van Zijtveld heeft diverse bedrijven opgezet en franchiseformules ontwikkeld. In 1987 richtte hij Nieuwe Dimensies Trainingen, Consultancy & Loopbaan-begeleiding op. Sindsdien heeft hij duizenden professionals in binnen- en buitenland getraind. Hij is bekend als creatief en innovatief begeleider van veranderingsprocessen voor mens en organisatie. Voor lezingen en kick-offs is hij een inspirerende enter-tainer.

Andere boeken door Kees van Zijtveld

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Can You Teach a Caterpillar to Fly?