Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Marijke Lingsma over Coachen met Competenties (Management Topics)

Van coachen op competenties naar coachen met competenties

Luisterboek Nederlands 2006 9789077387412
10
Voormalig #3Totaal 2 dagen
Verkooppositie 999999991 dagen in de top 100
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

'De Coachingskalender' biedt een palet van 365 uitspraken en teksten over coachen vanuit visie, competenties, teamcoaching, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit. Maar wat zijn nu de achterliggende gedachten en modellen achter deze losse uitspraken en teksten die zijn opgenomen in de Coachingskalender. Daarover gaat deze cd die verschijnt in de audio-cd reeks Management Topics. En voor het antwoord zijn wij te rade gegaan bij Marijke Lingsma zelf.

De audio-cd 'Marijke Lingsma over coachen' begint met een algemene inleiding van ongeveer 30 minuten over coaching volgens Marijke Lingsma. Daarna volgt een miniseminar van ongeveer 30 minuten verzorgd door Marijke Lingsma. De cd sluit af met een bijdrage over het borgen van coaching in organisaties.

Wie coacht óp competentieontwikkeling maakt bijna automatisch de stap naar coachen mét competenties. Er wordt immers geprobeerd om de manier waarop iemand met zijn eigen competenties omgaat, te ontwikkelen. Tijdens dit seminar werkt u daaraan en aan de ontwikkeling van uw eigen competenties als coach. Marijke Lingsma beschouwt competenties als een onmisbare meetlat bij het coachen, om bijvoorbeeld de eigen bijdrage bij samenwerking, afstemming of conflicten te meten en bij te sturen.

Dit is de tweede aflevering van de reeks Management Topics. Management Topics is een serie audiocolleges over managementonderwerpen die de actualiteit van morgen bepalen. Het gekozen thema wordt van meerdere kanten belicht zodat u in ongeveer één uur bent bijgepraat.

De audio is ook als download leverbaar.

Specificaties

ISBN13:9789077387412
Taal:Nederlands
Bindwijze:luisterboek
Aantal pagina's:67
Druk:1
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Inhoudsopgave

1.Inleiding
2. Miniseminar Coachen met competenties
3. Basisvaardigheden van coaching
4. De succesfactoren van coachen met competenties
5. Coachen met competenties: de praktijk
6. Het verankeren van competentieontwikkeling

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marijke Lingsma over Coachen met Competenties (Management Topics)