Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Coachen met competenties

Audio-cd Nederlands 2006 9789077387467
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

De Coachingskalender 2007 biedt een palet van 365 uitspraken en teksten over coachen vanuit visie, competenties, teamcoaching, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit. Maar wat zijn nu de achterliggende gedachten en modellen achter deze losse uitspraken en teksten die zijn opgenomen in de Coachingskalender. Voor het antwoord zijn wij te rade gegaan bij Marijke Lingsma zelf.

De audio-cd 'Coachen met competenties' begint met een algemene inleiding van ongeveer 30 minuten over coaching volgens Marijke Lingsma. Daarna volgt een miniseminar van ongeveer 30 minuten verzorgd door Marijke Lingsma. De cd sluit af met een bijdrage over het borgen van coaching in organisaties.

Een ideaal geschenk voor het najaar, voor personeel of zakenrelaties. De winkelverkoopprijs van 'Coachen met competenties' is € 23,95. Bij afname van meerdere exemplaren gelden de volgende kortingen:

10-29 exemplaren 10%
30-99 exemplaren 15%
100-249 exemplaren 20%
250-499 exemplaren: 22,5%,
500 of meer exemplaren: 25%

Specificaties

ISBN13:9789077387467
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:4
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Inhoudsopgave

Inleiding

Miniseminar Coachen met competenties
- Basisvaardigheden van coaching
- De succesfactoren van coachen met competenties
- Coachen met competenties: de praktijk
- Het verankeren van competentieontwikkeling

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachen met competenties