Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven

Gebonden Nederlands 2008 9789077983386
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De tijdgeest staat er bol van: de roep om uw eigen keuzes te maken, uw eigen verantwoordelijkheid te nemen, uw passie te volgen en in actie te komen. Kortom: om te ondernemen. Bij ondernemen denkt u in de eerste plaats aan het groeiende leger mensen die voor zichzelf beginnen, een bedrijf starten of een eigen beroepspraktijk voeren. Maar de roep om te ondernemen gaat veel verder. Steeds meer bedrijven redden het niet meer met loonslaven, maar hebben ondernemende werknemers nodig: mensen die hun passie waarmaken, innoveren, op de kosten letten en hun targets halen.

Half Nederland ziet zich voor vragen gesteld als: 'Hoe ga ik ondernemen? Hoe haal ik mijn target? Hoe word ik commercieel zonder leuren en aansmeren? Kies ik voor zelfstandig en/of een baan?' De één ziet daarbij de zon en werpt zich spontaan in het diepe. De ander ziet een bui hangen omdat de omstandigheden dwingen om te ondernemen: als uw baan vervalt, uw subsidie wordt ingetrokken of uw uitkering geschrapt. Dan is het in eerste instantie niet 'Ha, ik ga ondernemen', maar 'Oei, ik moet ondernemen.'

'Onderneem!' is een appetizer en routeplanner: voor iedereen die zijn plezier, kunst of kunde tot uitgangspunt kiest en daarmee wil ondernemen.

Specificaties

ISBN13:9789077983386
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:104
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2008
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (2)

Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven
Rob van der Marck | 4 februari 2009
Het boek 'Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven' is geschreven door Jancees van Wetering. Hij schreef het boek voor mensen die willen gaan ondernemen of dat al een tijdje doen, maar ook voor mensen die in loondienst werken en de ruimte krijgen of willen benutten om ondernemend te werk te gaan.
Lees verder
Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven
Ilja Jacobs | 24 december 2008
Jancees van Westering daagt u in 'Onderneem! Commercieel worden en uzelf blijven' uit echt bij uzelf te rade te gaan. Via twaalf sleutelwoorden spoort hij u aan om de ondernemer in uzelf te ontdekken. Dit boek kan echt uw 'ondernemingsbijbel' worden waarin uw gedachten en leerpunten verwoord zijn. Aangezien het een mooi en handzaam boekje is dat er erg aantrekkelijk uitziet, kan ik het aanraden als u aan de slag wilt met ondernemen - binnen een vaste baan of als zelfstandig ondernemer!
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Woorden zijn daden
Pierre de Winter 29 oktober 2008 ‘Het tijdperk van de loonslaaf is voorbij.’ Auteur Jancees van Westering – ook bekend van de Jécé-cartoons in NRC tot enkele jaren geleden – liet maar meteen een pittige stelling op het gezelschap los dat op zijn presentatie van zijn boek Onderneem! was afgekomen in de kunstenaarssociëteit Arti aan het Rokin in Amsterdam.

Over Jancees van Westering

Jancees van Westering (Jece) is managementcoach, publicist, bedenker van het ‘Teamwaardeerspel’, werkt als gesprekspartner voor professionals, bestuurders en managers. In 2013 voltooide hij de opleiding Organisation Behavior Management bij ADRIBA, VU, Amsterdam en is hij Certified OBM practitioner.

Andere boeken door Jancees van Westering

Inhoudsopgave

1. Twaalf sleutelwoorden
2. Aan de slag
3. Verkopen en concurreren
4. Vrijheid
5. Willen
6. Uitstralen
7. Durven
8. Bijdragen
9. Vertellen
10. Verbinden
11. Rekenen
12. Vernieuwen
13. Doen
14. Doorzetten
15. Stilstaan
16. Tijd voor een plan
17. Tijd voor actie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven