Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 51% korting

101 Golden Tips for the Project Executive

For project executives, business managers and project managers

Ingenaaid Engels 2007 9789078071082
Dit product is niet meer leverbaar
VOORDEEL - 51% korting

Samenvatting

Een handig doorbladerboekje, primair bestemd voor opdrachtgevers. Maar in zekere zin ook geschikt voor lijnmanagers en de projectleiders zelf. De laatste jaren wordt er steeds meer 'projectmatig' in organisaties opgepakt.

Waarom toch? Heeft de hogere legerleiding in organisaties soms geen vertrouwen meer in het functioneren van de bestaande lijnorganisatie? En hoe zit het dan met het opdrachtgever-schap? Tegenwoordig certificeren de projectleiders zich en masse. Maar blijft de noodzakelijke professionalisering van de opdrachtgevers hier niet bij achter? In dit boekje worden even handige als nuttige tips gegeven over de karaktereigenschappen en de competenties die u als opdrachtgever moet hebben. Maar ook komt de inhoud van de rol aan bod. Er wordt inzicht gegeven in de valkuilen en de samenwerking met de projectleider. Tot slot passeren een aantal stereotypetjes van projectleiders de revue.

Specificaties

ISBN13:9789078071082
Trefwoorden:projectmanagement
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:224
Druk:1
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Erwin Rademaker

Erwin Rademaker (1966) is oprichter van het organisatieadviesbureau TriremeBIT en houdt zich al vanaf 2001 bezig met het fenomeen van de business case. Hij is tot het inzicht gekomen dat het niet alleen gaat om de inhoud van de business case; ook het proces waarlangs deze tot stand komt is doorslaggevend voor het succes van een project. Naar analogie van het strafrecht, het daaraan verbonden strafprocesrecht en de systematiek van psychologische onderzoeken ontwikkelde hij de Business Case Validatie methode (BCV©). Met de BCV© methodiek wordt het voor organisaties eenvoudig om te beoordelen of de business case valide is, en daarmee: of het project zich zal terugverdienen. Daarnaast adviseert hij organisaties en opdrachtgevers op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Het implementeren van de business case is hierbij het belangrijkste stuurmiddel.

Andere boeken door Erwin Rademaker

Inhoudsopgave

Introduction

1. The traits
2. The competences
3. The content
4. The pitfalls
5. The cooperation
6. The stereotypes

Inspiring literature and websites
Information on 101 Silver Tips

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        101 Golden Tips for the Project Executive