Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Vraagteken

Gebonden NL 2019 9789078718307
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit is het achtste verhaal in de serie rond de Vietnamese weeskinderen Mo en Jade en het draakje Plakapong. Dl. 8: Het 8e verhaal, dat dit jaar is verschenen, speelt in Tibet.
Het zijn spannende verhalen met veel humor en avontuur, waarin waarden als vriendschap en liefde voor de medemens centraal staan. Verhalen met een boodschap zonder dat die wordt opgedrongen of opvallend aanwezig is.
De doelgroep is vanaf ca. 9 jaar, maar ook volwassenen zullen genieten, door de verschillende 'leeslagen'. Kinderen zullen gewoon lachen zonder meer bij een grap, een volwassen lezer lacht ook om de context en de achtergrond van de grap. Met een heel lichte toets worden hier en daar actuele situaties of bekende persoonlijkheden op de hak genomen.

In 'Het vraagteken' vindt Mo een kistje dat iedereen die het ziet schrik aanjaagt. Het blijkt afkomstig van een woest bergvolk dat leeft in Tibet, aan de bron van de Mekong rivier.
De kinderen krijgen de opdracht het kistje terug te brengen waar het thuishoort, maar voor het zover is beleven ze allerlei avonturen. Als de ontknoping nadert, wacht hen en de lezer nog een bijzondere verrassing.

Specificaties

ISBN13:9789078718307
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:104
Uitgever:Pear Productions
Verschijningsdatum:30-9-2019
Hoofdrubriek:Jeugd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Vraagteken