Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het hormoonbalansdieet

De hormoonfactor 2

Paperback NL 2020 9789079142248
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Onevenwichtige hormonen maken je dik. Alleen als je de hormonen terug in balans brengt, bereik én behoud je permanent een ideaal gewicht. Dat is de belangrijkste boodschap van levensmiddelentechnoloog ir. Ralph Moorman, die zich specialiseerde in de link tussen voeding en hormonen.
In Het hormoonbalansdieet laat Moorman zien hoe je onevenwichtige hormonen terug in balans brengt met gezonde en lekkere voeding. Dit kleurrijke boek bevat een compleet voedingsplan met recepten, dagmenu's, kooktips en een uitgebreide lijst met hormoonvriendelijke voedingsproducten uit de supermarkt en reformwinkel.
Paul Fagel en acht andere topkoks ontwikkelden speciaal voor Het hormoonbalansdieet heerlijke 'hormoonbalansrecepten'. Televisiekok Mathijs Vrieze geeft in dit boek een vrolijke kookworkshop waarbij hij laat zien dat kokkerellen binnen de regels van het hormoonbalansdieet eenvoudig en leuk is. Succesvolle cliënten van Moorman laten zien wat zij gedurende een dag eten om op ideaal gewicht te blijven. Zo zijn er inspirerende dagmenu's ontstaan.
Een heerlijk dieetboek waarmee je direct aan de slag kunt!

Specificaties

ISBN13:9789079142248
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:187
Uitgever:CocoBooks, Uitgeverij
Verschijningsdatum:9-3-2020
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het hormoonbalansdieet