Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Profijtgedreven onderhoud

Management guide

Paperback Nederlands 2016 9789079182381
Verkooppositie 3092Hoogste positie: 383
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Techniek en management zijn twee verschillende werelden. Topmanagers denken vooral in termen als kosten en baten, toegevoegde waarde, nieuwe markten, veiligheid, imago(schade), kansen en risico's. Onderhoud lijkt geen belangrijk punt te zijn op hun agenda. Onderhoudsmanagers denken in termen van techniek, storingen, technische problemen, onderhoudsplanningen en niet zozeer in kosten en baten. Door dit verschil in denken ontgaat het de meesten dat de onderhoudsfunctie veel toegevoegde waarde en kansen kan creëren voor de organisatie.

'Profijtgedreven Onderhoud' brengt beide werelden samen. Het boek beschouwt onderhoud als een `technomische' (technisch-economisch) activiteit. Het beschrijft een bewezen aanpak waarmee Onderhoud zo is te organiseren dat ze aantoonbaar bijdraagt aan de winst van de organisatie, en ook aan de potentiële mogelijkheden tot product- en procesverbetering.

Profijtgedreven Onderhoud is bedoeld voor topmanagers, financieel managers en onderhoudsmanagers. Het biedt hen de informatie om het onderhoud aan de productie-installaties profijtgericht in te richten. Onderhoudsmanagers leren ook het financieel-economisch belang van assets kennen. Dit boek draagt bij aan hun ontwikkeling tot 'technoom'. Als technoom is de onderhoudsmanager een gelijkwaardige gesprekspartner voor het topmanagement, ofwel `boardroom-fähig'.

Deze Management Guide is ook interessant voor de andere stafleden van de onderhoudsorganisatie, zoals de Maintenance Engineers en Reliability Engineers, alsmede voor Operations Managers.

Specificaties

ISBN13:9789079182381
Trefwoorden:techniek, onderhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:172
Druk:2
Verschijningsdatum:8-4-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Profijtgedreven onderhoud