Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

4xT® ArtroFitness

Het 12 weken trainingsplan bij heup- en knieartrose

Paperback NL 2019 9789079196067
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De beste oefeningen voor thuis, buiten en in het (fysio)fitnesscentrum. In 12 weken gezondere gewrichten, minder pijn en -beter belastbaar. Dat is écht mogelijk met het -trainings-, voedings- en leefstijlplan ArtroFit, gebaseerd op de Fysio Physics 4xT Methode® bij heup- en knie-artrose.
Dit is een unieke en in de praktijk bewezen -effectieve methode, ontwikkeld door Karl Noten, met zijn team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en ortho-peden. 4xT®ArtroFit bestaat uit drie boeken (V.E.T.):

Voedingsboek met belangrijke informatie over voeding als -medicijn tegen artrose, inclusief supplementen en lekkere makkelijke recepten.
Educatieboek met alle benodigde informatie over artrose, operaties en wat je zelf tegen artrose kunt doen, inclusief handige (leefstijl)tips.
Trainingsboek met een 12 weken-trainingsplan met gerichte oefeningen voor zowel thuis, in het fitnesscentrum als ook buiten.
Met mijn Fysio Physics 4xT Methode® heb ik al vele mensen klachtenvrij gekregen. Ik hoop door het bundelen van mijn kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar nog veel meer mensen te kunnen helpen. Veel succes. Karl Biografie: Karl Noten is fysio/manueeltherapeut, orthomoleculaire voedingstherapeut, Extended Scope Specialist, MSU-echografist, en directeur-eigenaar van de Fysio Physics Group met meer dan 50 fysiotherapie-praktijken, een medisch revalidatie- en expertisecentrum, mede-eigenaar van twee Zwitserse medische innovatiebedrijven, -docent in de fysiotherapie en orthopedische revalidatie, auteur van 25 boeken, grondlegger van de Fysio -Physics 4xT Methode® en diverse beweegprogramma’s. Hij staat bekend om zijn vernieuwende en verfrissende kijk op gezondheid, fitness en fysiotherapie.

Specificaties

ISBN13:9789079196067
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Kano B.V.
Verschijningsdatum:21-10-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        4xT® ArtroFitness