Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Positief leiderschap

Hoe positieve psychologie jouw impact kan vergroten

Gebonden NL 2021 9789079336272
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Leiderschap is niet alleen een functie, een geheel van kennis of een verzameling vaardigheden, hoe goed die vaardigheden ook zijn. Leiderschap is een van de meest complexe menselijke gedragingen, een manier van kijken naar en omgaan met de wereld die anderen inspireert en motiveert.

Dit boek is geschreven vanuit de wetenschap van positieve psychologie en bekijkt positief leiderschap niet als een vorm waarin we meer optimistisch zijn, maar als een zelfbewuste aanpak om de beste versie van onszelf te worden. De inhoud is gebaseerd op vele wetenschappelijke bronnen en inzichten en uitgewerkt naar het factor 10-programma, een programma met prestatie verhogende interventies voor duurzaam succes en voldoening. Ofwel: voor het factor 10-effect. De aandachtsgebieden Kracht, Welzijn, Aandacht, Relaties en Doelbewustheid vervullen daarin een belangrijke rol.

Het lezen van dit boek en het overdenken van de ideeën die erin staan, is een goed begin om een positievere, effectievere leider te worden. Wanneer je deze ideeën in de wereld zet, ze in praktijk brengt en met collega’s, leidinggevenden en mentoren deelt, leg je de basis voor het werken op het hoogste niveau van de taxonomie van Bloom: het creëren van nieuwe prestatieniveaus en niveaus van geluk en welzijn, niet alleen voor jezelf maar ook voor iedereen om je heen.

Of jij dat op een vergelijkbare manier kunt doen, is aan jou. Als je de lessen in dit boek hebt gelezen, ben je – als het goed is – blij met de worstelingen waarmee je te maken krijgt en de fouten die je maakt. Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot het type leider dat de wereld nu nodig heeft!

Specificaties

ISBN13:9789079336272
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:OMJS BV, Uitgeverij
Verschijningsdatum:14-5-2021
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Positief leiderschap