Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

TOP - op weg naar een excellente organisatie met het INK-managementmodel

Gebonden Nederlands 2009 9789079452057
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Als u er in de toekomst riant bij wilt zitten, zult u uw organisatie als een kameleon continu aan de veranderende omstandigheden moeten aanpassen. Dat is iets wat hoge eisen aan uw organisatie stelt. En vooral aan medewerkers en leidinggevenden. Het echte werk komt van mensen, leidinggevenden en medewerkers. Geïnspireerd raken, mee willen en kunnen doen, gewaardeerd worden en mee mogen doen met het nadenken over de vraag of het allemaal goed gaat en of het niet slimmer kan. Pas als je dat besef hebt gerealiseerd binnen een organisatie, kun je bouwen aan een toekomst, kun je de weg naar een excellente organisatie inslaan.

Is dat zo simpel? Nee. De reis naar de TOP is een zware en moeizame reis. Er zitten beren op de weg en in de berm vindt u voetangels en klemmen. Om maar te zwijgen van de vele fata morgana’s die u tijdens uw tocht trachten te verleiden. Een goede kaart of een deskundige gids is dan ook geen overbodige luxe. Maar hoe vind je die?

De redding is echter nabij. In deze set van twee boeken wordt het INK-managementmodel van voor tot achter en van achter tot voor met u doorlopen. Alle aspecten komen aan bod. En niet enkel de theorie. Want uw gids in deze uitgave is Ad Tempelaars, die al vanaf het prille begin van het model met het INK-managementmodel werkt en al heel wat organisaties heeft begeleid op de weg naar excellentie.

U kunt dus geen betere aanschaf doen, dan door deze set boeken te kopen. Het is een investering voor de toekomst en maakt het u mogelijk met uw organisatie de TOP te bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789079452057
Trefwoorden:INK-model
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:442
Druk:1
Verschijningsdatum:1-8-2009
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ad Tempelaars

Ad Tempelaars volgde veel trainingen op het vlak van kwaliteitsmanagement, onder andere bij Juran en Deming. Hij was in diverse kwaliteitsfuncties werkzaam bij Xerox voor hij in 1983 als organisatieadviseur begon bij Adviesbureau KAB en KMAB, waar hij al spoedig (managing) partner werd. Vanaf 1992 begon de bemoeienis van Tempelaars met het INK en het INK-managementmodel. Hij verzorgde en verzorgt trainingen voor het INK, is senior auditor voor de INK-erkenningen en maakt deel uit van diverse INK-werkgroepen. In 2001 begon Ad Tempelaars een eigen bureau: Tempelaars Consultancy in Aarle-Rixtel. Sindsdien zijn er ook tal van publicaties van zijn hand verschenen en werkte hij mee aan bijvoorbeeld de Padvinder-reeks van het INK.

Andere boeken door Ad Tempelaars

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        TOP - op weg naar een excellente organisatie met het INK-managementmodel