Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek Is ondernemen iets voor jou?

Paperback Nederlands 2016 9789079826193
Niet leverbaar.
24,50

Samenvatting

Onze arbeidsmarkt verandert. Er zijn steeds minder vaste banen en steeds meer klussen voor zelfstandig ondernemers. Naast het beheersen van een vak, is het daarom voor steeds meer mensen belangrijk iets te weten over ondernemerschap. Zeker voor jongeren!
Wil jij na je opleiding als zzp'er aan de slag? Denk je dat je als zzp'er aan de slag moet? Of droom je van een eigen zaak met personeel? Dit handboek helpt je een beeld te vormen van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf.
Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Ze schreef veertien boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Ze is vooral bekend van haar bestsellers over Calimeromarketing, de praktische marketingmethode voor kleine ondernemers en zzp'ers.
Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs en initieerde het mbo certificaat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo.
Is ondernemen iets voor jou? is een speciaal voor het mbo en hbo ontwikkelde lesmethode die jongeren meeneemt in de wereld van de hedendaagse ondernemer. Naast dit handboek bestaat de lesmethode uit digitaal lesmateriaal, dat docenten in staat stelt met weinig voorbereidingstijd informatieve en inspirerende lessen ondernemerschap te geven. Meer informatie over al het lesmateriaal is te vinden op www.isondernemenietsvoorjou.nl.

Specificaties

ISBN13:9789079826193
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:168
Druk:1
Verschijningsdatum:3-8-2017
Hoofdrubriek:Management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Karen Romme

Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Sinds 2000 schreef ze veertien boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Ze is vooral bekend van haar bestsellers over Calimeromarketing, de praktische marketingmethode voor kleine ondernemers en zzp'ers. Ze was jarenlang een van de ondernemerscolumnisten van het FD. Naast spreker over ondernemerschap en slimme marketing voor ondernemers en strategisch meedenker op marketing en ondernemersgebied, is ze cross media ondernemer.

Andere boeken door Karen Romme

Over Karel Wijne

Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs. Initieerde het mbo certificaat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo.

Andere boeken door Karel Wijne

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Is ondernemen iets voor jou?