Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Reflectiespel 2

De basis van alle competenties

Spel (h) Nederlands 2009 9789079877058
Niet leverbaar.

Samenvatting

Reflecteren is een vorm van leren die uw emotionele intelligentie vergroot. Het helpt u effectiever te handelen als professional, omdat u bewust stilstaat bij uw ervaringen, uw gedrag en het effect hiervan op anderen. Het is de basis voor succesvol gedrag in uw werk en studie en ligt ten grondslag aan alle andere competenties.

In ons handelen en denken zitten patronen van terugkerende vanzelfsprekendheden. We denken daar niet bewust over na. We reageren als vanzelf. Door reflectie wordt u zich bewust van die automatismen, van uw innerlijke obstakels maar ook van uw ongebruikte mogelijkheden.

Doel van dit spel is uw reflectievermogen (verder) te ontwikkelen, het vergroten van uw zelfkennis en de dynamiek met anderen. Het helpt u om uw andere competenties sneller eigen te maken op een serieuze en speelse manier door middel van zelfreflectie en feedback van medespelers. Wie zich meer bewust is van de dynamiek tussen zichzelf en anderen, zal authentieker en effectiever reageren.

Het spel bevat:
- 10 startvragen
- 5x20 reflectiekaarten over ondernemerschap, omgaan met dilemma's, omgaan met tegenslagen, balans tussen werk en privé, toekomstgerichtheid
- 10 blinde vlekken

Specificaties

ISBN13:9789079877058
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-7-2009
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Reflectiespel 2
Marianne Eussen | 24 juni 2010
Om als leidinggevende succesvol te zijn is het belangrijk zelfkennis te hebben en te weten waar uw sterke en zwakke kanten zitten. Het valt vaak niet mee om diep van binnen te kijken naar uw eigen gedrag en dan eerlijk te zijn naar je uzelf. Het 'Reflectiespel 2' van Marijke Lingsma, Marijke Sybesma en Jan Oosting laat u op een ongedwongen manier kritisch naar uzelf kijken.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en ex-directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, nu mastercoachopleider, en wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Marijke Sybesma

Marijke Sybesma is docent supervisiekunde en competentiegerichte coach/opleider aan de Haagse Hoge School, programmaleider van de nieuwe masteropleiding Organisatiecoach, en vice-voorzitter van Stichting Coach!. Beide auteurs behoren tot de werkgroep die geleid heeft tot de oprichting van deze stichting.

Andere boeken door Marijke Sybesma

Over Jan Oosting

Jan Oosting is programmamanager van het expertisecentrum aan de Haagse Hoge School.

Andere boeken door Jan Oosting

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reflectiespel 2