Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Relatie-netwerkkaarten

Een origineel spel voor win-win(st) netwerken

Losbladig Nederlands 2000 9789080587038
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Netwerken is een serieus spel met als doel om tot win-win-relaties te komen. Dit kaarspel stimuleert vanuit een originele benadering het win-win(st) netwerken. Het maakt netwerken in kleiner en groter verband tot een inspirerende zaak. Deze kaarten zin ontstaan uit jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen om in het netwerken juist zichzelf te kunne zijn.
De snelle ontwikkelingen in onze wereld, de hoogwaardige technologieën en de steeds veranderende sociale context waarin wij leven, nodigen uit te ontdekken hoe u succesvolle relaties kunt aangaan. Interne en externe netwerken bieden de gelegenheid om relaties betekenis te geven en een persoonlijke tint eraan te geven. Netwerkrelaties waar u verder mee wilt. En met wie u samen uitvindt hoe u spelenderwijs het gevoel voor verhoudingen ontwikkelt.
Het kaartspel bestaat uit 48 thema kaarten en een blanco kaart om het spel volledig eigen te maken. Op een speelse manier is met iedere kaart in het spel de eigen, unieke manier van netwerken te kiezen. Het spel is 1 op 1, met een kleine groep, met een netwerk en een hele organisatie te spelen.

Specificaties

ISBN13:9789080587038
Trefwoorden:netwerken
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:52
Druk:1

Lezersrecensies

2.5 van de 5
2 stemmen
0
0
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Relatie-netwerkkaarten