Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Werkboek van de Nieuwe Tijd

leidraad naar een hoger bewustzijn

Paperback NL 2002 9789080686236
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Je kunt nu aan de slag!

In de reeds verschenen succesvolle boeken "de Nieuwe Tijd" en "Kiezen voor de Nieuwe Tijd" van de schrijfster Angel, wordt een begin gemaakt de mensheid te informeren over alle op handen zijnde veranderingen, die de wereld in het Watermantijdperk te wachten staat. Helder en duidelijk beschrijft zij het proces, waarin de mensheid tot een nieuw besef van het leven en tot een hoger bewustzijn zal moeten gaan komen. Iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen rol in dit proces mee te gaan spelen. Het biedt een nieuwe verfrissende visie op het leven, zoals het werkelijk bedoeld is. Het wordt een boekenreeks, een standaardwerk over de Nieuwe Tijd.

Daar naadloos bij aansluitend schreef Angel, wederom geïnspireerd, dit werkboek van de Nieuwe Tijd. Het geeft de informatie van de eerste twee boeken verder handen en voeten. Uitleg, oefeningen, stappenplannen, keuzemogelijkheden, stellin-gen en meditaties nodigen je uit tot zelfwerkzaamheid, bezinning en het maken van je eigen keuzes.

Het is een boeiende, handzame leidraad om jezelf te leren kennen en je verder te ontwikkelen. Je eigen bewustwordingspro-ces verwoord in een prachtig, geordend, inspirerend boekwerk. Het geeft de essentie weer van het leven zelf. Het leidt je een fascinerende wereld binnen.

Laat je meevoeren en ga met plezier op reis naar jezelf. Ontdek je onbegrensde mogelijkheden.

Specificaties

ISBN13:9789080686236
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:190
Uitgever:Blue Light
Verschijningsdatum:19-9-2002
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werkboek van de Nieuwe Tijd