Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Aandachtig communiceren in beeld en woord

Mindfulness in coaching, training, education, (self)realization

Spel (h) Nederlands 2010 9789080898134
Verkooppositie 2704
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Het is helemaal niet makkelijk om echt 'mindful', dus met vollédige aandacht in het hier en nu te staan. Dat is een lange weg voor bijna iedereen. Dit spel kan daarbij helpen. Simpelweg omdat het met beelden werkt. Beelden worden goed herinnerd en spreken eerder de intuïtie aan. Een beeld ergens op een zichtbare plaats laten staan (of meegeven) helpt en ondersteunt u of u coachee in het persoonlijke leerproces.

Specificaties

ISBN13:9789080898134
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Uitgever:Fotomissie
Druk:1

Expertrecensies (1)

Amber Zwartbol | 23 september 2011
Fotomissie heeft met 'Aandachtig communiceren in beeld en woord' opnieuw een inspirerende set fotokaarten op de markt gebracht. De set bestaat uit vierenvijftig fotokaarten van 12x8cm groot. Aan de ene zijde van de kaart staat een sprekende foto en aan de andere zijde van de kaart een krachtig woord of een krachtige zin in zowel het Nederlands als in het Engels.Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hens van Soest

Hens van Soest werkte onder andere als jurist, journalist, publicist, loopbaanadviseur, productmanager en fotograaf. In 2002 richtte zij Fotomissie op. Vanuit Fotomissie ontwikkelt zij producten met foto's o.a. voor coaching. Voor alle producten die zij uitgeeft geldt dat zij mensen en organisaties helpen tot de kern te komen met de kracht van beeld en woord. Hens van Soest werkt graag interdisciplinair en gebruikt in de producten de expertise die zij op ander vlakken opdeed.

Andere boeken door Hens van Soest

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aandachtig communiceren in beeld en woord