Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Selfcoaching

Ontdek de ongekende mogelijkheden van uw brein

Ingenaaid Nederlands 2008 9789081022217
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Volgens Einstein gebruiken we slechts tien procent van onze hersencapaciteit. We hebben immers nooit geleerd dat we zelf ons brein kunnen sturen én ten volle benutten. Nochtans hebben we veel meer invloed op ons leven, in werk en privé, dan we tot nu toe dachten.

In dit boek zult u deze onontgonnen rijkdom ontdekken. Vanuit een volledig wetenschappelijk onderbouwd kader toont Willems hoe u zelf succes in de hand hebt. Zelfmotivatie, zelfsturing, positieve stresshantering, een optimaal functionerend geheugen, bruisende creativiteit, doelstellingen tot resultaten maken, presentatieangst overwinnen, uw gedachten stopzetten voor het inslapen, assertiviteit ontwikkelen, gewoontes doorbreken. Het zijn enkele van de vele vaardigheden die 'Selfcoaching' u te bieden heeft.

In de praktijk van het bedrijfsleven ontdekte Iris Willems dat mensen veel meer in zich hebben dan ze werkelijk benutten. Op basis hiervan ontwikkelde zij gedurende de voorbije twaalf jaar het unieke pakket met de merknaam 'Selfcoaching'. Hierin worden de meest beproefde en efficiënte technieken gecombineerd tot een eenvoudig en werkzaam systeem dat voor iedereen bruikbaar is en waarmee u uw maximale capaciteiten leert ontdekken.

Specificaties

ISBN13:9789081022217
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:240
Druk:4

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Iris Willems

Iris Willems is licentiate in de klinische en ontwikkelingspsychologie en bedrijfsleider van Prana training & coaching. Zij specialiseerde zich voornamelijk in het stressgebeuren en het ontwikkelen van emotionele intelligentie.

Andere boeken door Iris Willems

Inhoudsopgave

Voorwoord
Voorgeschiedenis
Inleiding

1. Gedachten zijn krachten
2. Heb ik controle over mijn emoties en gedrag?
3. De fascinerende wereld van het hersenonderzoek
4. Waarom het soms niet lukt onszelf te coachen
5. Selfcoaching in de praktijk

Prana Selfcoaching
Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Selfcoaching