Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Goed nieuws uit Nederland (1e druk 2007)

Vijftig inspirerende innovaties

Ringband Nederlands 2007 9789081190817
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Er is vooral veel aandacht voor wat niet werkt op innovatiegebied. In dit boek vindt u echter vijftig succesverhalen van vijftig innovaties die zich inmiddels hebben bewezen. Het zijn bijzondere verhalen, van tropische garnalen gekweekt op restwarmte van energiecentrales tot en met een oversized nietapparaat voor betonvlechters. U zult er maar op komen. Erger nog, u zult er maar zo gefascineerd door raken dat het u niet meer loslaat en u uw lot eraan verbindt… en het lukt dan ook nog eens!

Specificaties

ISBN13:9789081190817
Trefwoorden:innovatie
Taal:Nederlands
Bindwijze:ringband
Aantal pagina's:122
Uitgever:PDMA
Druk:1

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Patrick van der Duin

Patrick van der Duin is universitair docent aan de TU Delft en richt zich op toekomstonderzoek en innovatiemanagement en de relatie daar tussen. Hij studeerde macro-economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna bij KPN Research. In 2001 ging hij werken bij de TU Delft, faculteit Techniek Bestuur en Management waar hij in 2006 promoveerde op een onderzoek naar hoe bedrijven toekomstverkenningen gebruiken in innovatieprocessen.

Andere boeken door Patrick van der Duin

Over Elke den Ouden

Elke den Ouden is een ervaren Innovatie-expert met als persoonlijke missie het realiseren van betekenisvolle innovaties die tegelijkertijd waarde creëren voor mensen, organisaties en de maatschappij als geheel. Zij heeft hierover een boek geschreven 'Innovation Design, Creating Value for People, Organisations and Society' dat vorig jaar is gepubliceerd. Daarnaast wil ze graag mensen inspireren om zelf met betekenisvolle innovaties aan de slag te gaan. Ze doet dat onder andere door als redacteur van de boekenreeks 'Goed Nieuws uit Nederland: vijftig inspirerende innovaties' waarvan inmiddels de vierde editie is verschenen. Ze heeft haar ervaring opgedaan in diverse rollen in innovatie, waaronder bij Philips in Nederland en Singapore. Elke den Ouden heeft een deeltijdaanstelling als hoogleraar Industrial Design aan de TU Eindhoven, en is programma manager van het Brilliant Streets onderzoeksprogramma van het Intelligent Lighting Institute aan de TU/e. Daarnaast adviseert zij gemeentes en bedrijven over de transitie de plaats vindt in openbare verlichting naar slimme lichtoplossingen, waarin zij zich met name richt op innovaties die plaatsvinden in netwerken waarin bedrijven en publieke organisaties samenwerken.

Andere boeken door Elke den Ouden

Over Rob de Graaf

Rob de Graaf is innovatieondernemer, management developer en deeltijd docent aan Nyenrode Business Universiteit op gebied van marketing en innovatie. Sinds 2004 is De Graaf actief in Management Development voor Innovatie. Sinds 2008 is hij met het Innovation Leadership-programma actief, dat hij faciliteert als directeur van een netwerk van twintig innovatie- en leiderschapsexperts uit de praktijk bij grote organisaties. Daarnaast doet Rob de Graaf interimopdrachten, bijvoorbeeld als manager productontwikkeling of business development manager. Branches waarin De Graaf zich thuisvoelt, zijn telecom, ICT, gezondheidszorg, verzekeringen en mobiliteit. Hij is vaste gastdocent aan de Hotelschool Den Haag en Hogeschool Leiden. Van 2005 tot 2008 was hij deeltijd universitair docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, faculteit Economie en Bedrijfskunde. De Graaf is ook secretaris van de Product Development and Management Association, Netherlands, deel van de wereldwijde vakvereniging voor Innovatiemanagement. Rob de Graaf studeerde Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven waar hij in 1996 promoveerde op een assessmentmethode voor verbetering van productontwikkelprocessen en ondersteunende ICT. Inmiddels heeft hij zo'n twintig publicaties op zijn naam. De Graaf heeft vijf jaar bij Ericsson in het management van de productontwikkeling gewerkt; drie jaar in Nederland en twee jaar in Mexico. Daarna werkte hij als Manager Services bij Ascom en als Senior Consultant bij Stratix Consulting. Zijn motto is 'innoveren kun je leren' en daar beleeft hij als ondernemer, management developer en docent zelf ook veel plezier aan.

Andere boeken door Rob de Graaf

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed nieuws uit Nederland (1e druk 2007)