Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Passie is wie je bent

Handleiding voor persoonlijke groei

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2009 9789081427913
10
Voormalig #7Totaal 17 dagen
Verkooppositie 20211268 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit boek laat u zien hoe al datgene wat u in u hebt zich optimaal kan ontwikkelen. De weg naar energie, vertrouwen, rust en succes. Wie zijn passie vindt en gaat delen met vrienden, familie en collega's, stuurt een positieve energie uit naar zijn omgeving en biedt ook anderen kansen. U deelt niet alleen, u inspireert anderen om uw voorbeeld te volgen. Gedeelde passie staat garant voor een omgeving die u steeds beter gezind wordt. Dit alles maakt het eenvoudiger om op lange termijn gepassioneerd te blijven. Hoe groter de passie, hoe meer u uw onbeperkte mogelijkheden gaat benutten.

Met de aanschaf van het boek 'Passie is wie je bent' zet u een eerste stap op weg naar een bewuster en vreugdevoller leven. Om u, naast het lezen van het boek, ook persoonlijk te begeleiden en inspireren, vindt u in het boek een voucher om gratis de avondvullende voordracht 'Passie is wie je bent' bij te wonen.

Specificaties

ISBN13:9789081427913
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:22-11-2009

Expertrecensies (1)

Elly Lijnse | 12 oktober 2009
Op bepaalde punten in je leven maak je de balans op en je vraagt je af: Is dit nu echt wat ik wil? Hoe wil ik nu verder? In 'Passie is wie je bent' stelt Ludo Daems u de vragen om uit te zoeken wie u bent en waar u uw enthousiasme en passie vandaan haalt, zodat u kunt worden wie u werkelijk bent.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

interview
Ludo Daems: ‘Wees de manager van je eigen leven’
Linda Huijsmans 25 februari 2010 Vergeet de goeroes, de antwoorden op de meest essentiële vragen zitten in jezelf. Dat is de boodschap van Ludo Daems. Hij schreef een handleiding over hoe je die vindt in Passie is wie je bent. Wekelijks spreekt hij volle zalen met managers, politici en leiders tot op het hoogste niveau toe. ‘De mensen hebben er nood aan’, is dan ook de conclusie van de Vlaming.
interview
Ludo Daems: ‘Wees de manager van je eigen leven’
Linda Huijsmans 1 februari 2010 Vergeet de goeroes, de antwoorden op de meest essentiële vragen zitten in jezelf. Dat is de boodschap van Ludo Daems. Hij schreef een handleiding over hoe je die vindt in Passie is wie je bent. Wekelijks spreekt hij volle zalen toe met managers, politici en leiders tot op het hoogste niveau. ‘De mensen hebben er nood aan’, is dan ook de conclusie van de Vlaming.
Alle interviews en artikelen (2)

Over Ludo Daems

Ludo Daems is in Vlaanderen opgegroeid in de gouden jaren 60. Als boekhouder ontwikkelde hij zich snel als een actief zelfstandig ondernemer. Langzaam evolueerde hij tot een trendbepalende bedrijfsleider met organisatorische talenten en een passie voor communicatie in diverse sectoren zoals verzekeringen, marketing, uitgeefwereld, televisieproducties e.a. In 1995 richtte hij het PKZ-Instituut op, het opleidingsinstituut voor Persoonlijke KwaliteitsZorg. De universiteit van het leven! Het leven steeds meer omarmend, het verlangen om er iets moois mee te doen. Het besef dat het morgen voorbij kan zijn. Of zoals Ludo het zelf zegt: "we leven maar één keer, maar als we het goed doen is dat voldoende". Intuïtie wordt steeds belangrijker, en Ludo heeft gekozen voor de universiteit van het leven. Iedere dag het plezier ontdekken van werken aan jezelf. Het ervaren dat geven zo veel leuker is dan krijgen. Dat werk en privé steeds meer in harmonie komen omdat je in beide dezelfde waarden en normen gaat hanteren. Ervaringen delen met anderen Ludo blijft een gepassioneerd doener. Wil met anderen zijn ervaringen delen. Vertrouwd met en samenwerkend met belangrijke academici wil Ludo de kloof dichten tussen weten en doen. Al die tijd bleef Ludo gewoon zichzelf, zonder angst voor zijn zwaktes, gesterkt door zijn naturelle flair. Enthousiast en motiverend gebruikt hij zijn aangeboren buikgevoel om tot resultaat te komen. Ludo gelooft in het samenspel van mensen. Hij laat niemand onbewogen. Interactieve voordrachten Vanuit een ontwapende eenvoud neemt Ludo Daems u mee in interactieve voordrachten die de essentie van het leven raken. Op een speelse, bijna ludieke wijze confronteren existentiële en inspirerende vragen de deelnemer met zijn eigen zijn. Dankbaar gebruik makend van de aangeboden spiegel komt iedere deelnemer tot een bepaald zelfinzicht. En is dat niet de basis om bewuste keuzes te maken voor onze eigen toekomst?

Andere boeken door Ludo Daems

Inhoudsopgave

1. Worden wie je bent!

2. Wat is Passie?
Passie, een drievuldigheid van voelen, denken en doen
Emoties als richtingaanwijzer van passie
Passiemeter: hoe staat het met jouw passie?

3. Wat Passie in de weg staat
Als bezit meer waard is dan geluk
Als kennis belangrijker wordt dan voelen
Als presteren, uitdagingen en perfectie de norm zijn
Als de tijd te kort is voor kwaliteit
Als onze angsten onze dromen en verlangens in de weg staan
De maatschappij en onze opvoeding: het einde van wie je echt bent?
Het herkennen van passiegebrek

4. Ruimte creëren om te worden wie je bent
Leren luisteren naar je gevoel
Ruimte creëren in het hier en nu
Geloof niet alles wat je denkt!
Aandacht voor jezelf
Aandacht voor jezelf in relatie tot anderen

5. Ontdekken van je passies
Je eigen realiteit aanvaarden
Komen tot zelfkennis
Jouw identiteit, je waarden van vandaag en morgen
Overtuigingen, normen en leefregels
Op zoek naar je levensgeluk
Dromen en verlangens
Tijd nemen voor jezelf
Aan de slag met al je antwoorden
Je passie en het maken van plannen

6. Leven met passie
Tijd voor denken en doen!
Vertrouwen op wie je echt bent
Uit je comfortzone komen
Focussen op doelen in je leven
Bewust selecteren
Doorzettingsvermogen start bij geloof in jezelf
Met passie handelen en genieten
Je enthousiasme delen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Passie is wie je bent