Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

The Project Check (Engelse editie) (Engels)

The evaluation tool that leads to action

Spel (h) Engels 2013 9789081892117
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

'The ProjectCheck' is hét instrument voor de evaluatie van de effectiviteit van uw projectaanpak

Lopen uw planning en budget uit de hand? Kost het u teveel moeite om goede resultaten neer te zetten? Komt u in ieder project weer dezelfde problemen tegen? Dan biedt 'The ProjectCheck' u een inspirerende evaluatiemethode.

In slechts 2,5 uur benoemt u die acties waarmee u direct aan de slag kunt en winst boekt. Tussentijds of aan het einde evalueert u het verloop van het projectproces:
- De bijdrage aan de organisatiedoelstelling
- De techniek van planning en uitvoering
- De samenwerking binnen het team

'De ProjectCheck' bestaat uit 175 kaarten, verdeeld over zeven rollen, die samen het gehele project en haar levenscyclus beschrijven.

Specificaties

ISBN13:9789081892117
Trefwoorden:projecten
Taal:Engels
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:Ttrab
Druk:1
Verschijningsdatum:8-12-2013
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Antonie Reichling

Antonie Reichling is gestart als werktuigbouwkundig ingenieur en verwierf zijn kennis en ervaring met organisatieontwikkeling gedurende veertien jaar praktijk binnen organisaties. Sinds 1992 is hij vrij gevestigd als organisatiecoach. Met zijn expertise in strategisch management en kwaliteitsmanagement, ondersteund door een gedegen basis in projectmanagement, helpt hij hen duurzame oplossingen te creëren. Hij begeleidde projecten van een groot aantal organisaties, variërend van kleine ondernemingen via non-profit- tot grote overheidsorganisaties, in Nederland en sinds 2004 ook in het buitenland. In 2012 bracht hij samen met twee collegae De ProjectCheck op de markt, een evaluatie-instrument voor projectmanagement (www.deprojectcheck.nl). In dat jaar startte hij ook een promotietraject bij de Faculty of Management van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij verricht onderzoek naar de ontwerpprincipes voor verantwoordelijke organisaties. Meer informatie: www.reichling.nl.

Andere boeken door Antonie Reichling

Over Tineke Jacobs

Tineke Jacobs is projectmanagementspecialist. Zij is trainer en projectcoach, en staat ook regelmatig zelf “met de voeten in de klei” als projectmanager. Met haar nieuwsbrief en website zet zij projectleiders aan het denken over de wijze waarop zij hun project succesvol kunnen organiseren. www.projectpraktijk.nl

Andere boeken door Tineke Jacobs

Over Bart Terlingen

Bart Terlingen traint en coacht opdrachtgevers, projectleiders en projectteams. Zijn stelling is: “Hardnekkige problemen zitten aan de 'zachte kant'." Effectiviteit van teams is zijn specialiteit. Hij bewaakt de balans tussen mens en methode, tussen team en individu en tussen opdracht en resultaat. www.ttrab.nl

Andere boeken door Bart Terlingen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Project Check (Engelse editie) (Engels)