Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Vastgoed Taxatiewijzer 2013

Exploitatiekosten

Paperback Nederlands 2013 9789082028300
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De nieuwe 'Vastgoed Taxatiewijzer' bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje, dat in uw binnenzak past, is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type gebouw kunt u de exploitatiekosten, gesplitst naar bouwkundig en installaties, direct bepalen.

Er worden zeven categorieën gebouwen onderscheiden met in totaal 137 gebouwtypen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid. Hierdoor is het type gebouw snel terug te vinden. De kengetallen uit de Vastgoed Taxatiewijzer zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs BV en worden in de praktijk getoetst door FGH Bank.

Naast de kengetallen voor te verwachten onderhoudskosten geeft Vastgoed Taxatiewijzer een overzicht van overige exploitatielasten zoals OZB -tarieven, rioollasten, verzekeringspremies, beheerkosten en kosten koper-percentages. Ook geeft deze uitgave uitgebreide informatie over herbouwwaarden, waardoor u de herbouwkosten nauwkeurig kunt bepalen. Dit boekje zal, door de aard van de informatie en zijn handzame vorm, goede diensten bewijzen aan met name makelaars en taxateurs, beleggers, eigenaren en financiers in de vastgoedsector.

Chris de Ruiter, directeur Taxaties & Research FGH Bank ondersteunt deze uitgave van harte en zegt hierover: "De FGH Bank zal voor haar taxaties gebruik maken van deze Vastgoed Taxatiewijzer."

Specificaties

ISBN13:9789082028300
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:223
Druk:1
Verschijningsdatum:17-7-2013

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

De auteurs
1. Index gebouwtypen
2. Onderhoudskosten
3. Gebouwtypen
Woningen
Garages en parkeergarages
Kantoren
Bedrijfsgebouwen
Winkels
Overige gebouwtypen
Agrarische gebouwtypen
4. Onroerende Zaakbelasting en rioollasten
5. Opstalverzekering
6. Beheerkosten
7. Kosten koper

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vastgoed Taxatiewijzer 2013