Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Mierenhoop - Integraal Samenwerken

Paperback Nederlands 2013 9789082115901
Verkooppositie 5932
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De Mierenhoop: Een sprookje om in te geloven! Een managementboek? Een sprookje leest een volwassene toch alleen voor aan kinderen! Dat kan, ze zullen het zeker gaan waarderen als u dat doet. Maar bij dit sprookje is de kans groot dat u er meer in gaat geloven dan zij. Voor hen is het een sprookje uit duizenden, maar voor u kan het wel eens een goede stap zijn in het verbeteren van de integrale samenwerking in het bedrijf waar u werkt of de vereniging die u aan het hart gaat.

U gaat op in het verhaal en u beantwoord de vragen na elk hoofdstuk voor uzelf. U gaat zien dat dingen anders kunnen, beter kunnen en schrijft deze op. Uw creativiteit en innovatiekracht wordt op de proef gesteld en u gaat uzelf verbazen. Maar nog mooier wordt het als ook uw collega's dit doen. Als u dan nadien de zaken samen gaat doornemen, zult u elkaar gaan aanvullen en zult komen tot verbeteringen waar u alleen nooit opgekomen zou zijn. Hoe groter de diversiteit van de club mensen waarmee u een en ander doorneemt hoe verrassender vaak de uitkomsten.

Van de auteur - "Dit is mijn eerste boek, waarbij ik getracht heb om een lastig onderwerp (integrale samenwerking), dat in vele organisaties speelt op een eenvoudige wijze te vertalen naar een praktisch handvat. Het is een aansprekend, gemakkelijk en toegankelijk boek, waarbij iedereen op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd om verbeteringen te leren ontdekken, (her)kennen en daar waar mogelijk samen uit te voeren. Door mijn jarenlange ervaring als interim manager heb ik diverse organisaties zien worstelen om de integrale samenwerking te verbeteren. Laat dit boekje een hulpmiddel zijn om het te realiseren."

Of zoals een lezer van het boekje opmerkte: "Als je het gelezen hebt, zoek je anderen veel nadrukkelijker op en zie je steeds meer verbeteringsmogelijkheden, het houdt niet op!" Vergeet dan niet om een paar ideeën ook daadwerkelijk te verzilveren, dan wordt het pas echt leuk! Voor groot en klein veel leesplezier Met de groeten van Amigo, de mier.

Specificaties

ISBN13:9789082115901
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:68
Druk:1
Verschijningsdatum:4-12-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gerald van Kollenburg

Door zijn jarenlange ervaring als interim manager heeft Gerald van Kollenburg diverse organisaties zien worstelen om de integrale samenwerking te verbeteren. Zijn eerste boek 'De mierenhoop' is een hulpmiddel om dit te realiseren.

Andere boeken door Gerald van Kollenburg

Inhoudsopgave

Voorwoord

De boot
Op zoek naar een thuis
Gebaar dreigt
Prinses in gevaar
Waar is de prinses?
Georganiseerde mierenhoop
Voetballes
Het plan
De aanval
De koningin ontvoerd
Tot slot

Succesvol werken met dit boek
Literatuur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Mierenhoop - Integraal Samenwerken