Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Beleggen kun je zelf 2017

Paperback Nederlands 2016 9789082354737
Niet leverbaar.

Samenvatting

Nederlanders moeten het voor hun geldzaken meer en meer zelf uitzoeken. Pensioenen zijn onzeker geworden, banken geven vaak niet thuis of zijn veel te duur in de producten en diensten die ze nog wel willen leveren. Voor het opbouwen van een beleggingsportefeuille is een goed advies daarom goud waard. Met dit boek heeft u de mogelijkheid uw financiële toekomst zelf in de hand te nemen.
'Beleggen kun je zelf 2017' is een unieke handleiding waarin iedere Nederlandse
belegger wat van zijn gading zal vinden. Het bevat concrete tips voor wie in 2017 wil beginnen met beleggen of wie zijn beleggingsportefeuille eens kritisch tegen het licht wil houden.
Tientallen kansrijke en laag gewaardeerde aandelen worden besproken. De model
-portefeuille in dit boek is uitgebalanceerd en bedoeld voor de lange termijn. Deze portefeuille kan zo worden overgenomen bij een voordelige broker. U kunt afscheid nemen van uw dure beleggingsadviseur, beleggen kunt u zelf. De advies- en transactiekosten die u bespaart zijn al snel een veelvoud van de aanschafprijs van dit boek.
En daarbij: de aandelen die in de vorige editie van dit jaarboek werden getipt, deden het in het eerste jaar gemiddeld aanzienlijk beter dan de beurs.
Over de auteur: Patrick Beijersbergen is hoofdredacteur van EFFECT, het magazine dat wordt uitgegeven door beleggersvereniging VEB. Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële wereld, als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist en schreef verschillende boeken over geld en beleggen en een
thriller die zich afspeelt in de bankwereld.

Specificaties

ISBN13:9789082354737
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:168
Druk:1
Verschijningsdatum:21-11-2016
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Patrick Beijersbergen

Patrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee. Sinds 2008 is hij hoofd economische zaken bij de VEB.

Andere boeken door Patrick Beijersbergen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beleggen kun je zelf 2017