Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zakendoen in de nieuwe economie NextGen

Zeven vensters op succes

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789082378511
Direct te downloaden

Samenvatting

'Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen' brengt het Managementboek van het Jaar 2014 naar het mbo.

'Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen' doet op een frisse, innovatieve manier een deur open naar de wereld van morgen. Hoe ziet die wereld eruit? Hoe doe je zaken? Hoe geef je leiding? Wat voor rol spelen technologie en ICT? Tientallen sprekende voorbeelden van over de hele wereld, fun en not so fun facts en kraakheldere infographics geven de nieuwe economie een gezicht.

'Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen' is een unieke, multimediale en interactieve lesmethode die binnen het bestaande lessenpakket toegepast kan worden. Ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie en daarmee ook de 21st century skills vormen uitgangspunt voor zowel de inhoud als ook de vorm.

Specificaties

ISBN13:9789082378511
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:126
Druk:1
Verschijningsdatum:11-6-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marga Hoek

Marga Hoek bewijst al ruim twintig jaar haar leiderschap als CEO, bestuurder en adviseur van nationale en internationale organisaties, in overheid, wetenschap & onderwijs en vooral het bedrijfsleven. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen. In 2010 richtte zij met een aantal CEO’s De Groene Zaak op en leidde dit succesvol naar een netwerkorganisatie van inmiddels meer dan 200 ondernemingen die actief duurzaam zaken willen doen. In 2013 volgde Het Groene Brein, een even uniek netwerk van meer dan 80 wetenschappers, die multidisciplinair de bijbehorende nieuwe kennis ontwikkelen en delen met de maatschappij. Marga geniet internationale erkenning als een van de sleutelfiguren in de overgang naar de Nieuwe Economie. Als keynote spreker weet zij in binnen- en buitenland haar toehoorders met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis te inspireren en te motiveren. Haar innovatieve kijk op zaken doen, op duurzaamheid en wat de toekomst nog voor ons in petto heeft, beschreef zij beeldend in haar boek Zakendoen in de Nieuwe Economie, Managementboek van het Jaar 2014, dat door de jury de connotatie ‘een boek dat voorop gaat in de realiteit’ kreeg. Marga Hoeks inzichten worden breed onderwezen binnen universiteiten en business schools. Via de innovatieve Next Gen-versie van Zakendoen in de nieuwe economie bereikt Marga ook het mbo-onderwijs. De internationale editie met ruim 50 cases van over de hele wereld verschijnt in oktober, in het Nederlands en het Engels. De Spaanse editie volgt.

Andere boeken door Marga Hoek

Inhoudsopgave

0. De nieuwe economie
-Back to the basics
1. Klanten
-Doei bezit, hallo gebruik
2. Value cycle
-Er was eens een vuilnisbelt
3. Schaalgrootte
-Van New York tot Nieuwegein
4. Innovatie
-Iedereen uitvinder
5. Businesscase
-Tijd is geldt
6. Financiering
-Kan ik hier met Google betalen?
7. Leiderschap
-Een goede leider is geen baas

EN VERDER:
-21st century skills en de
-Nieuwe economie
-Literatuurlijst
-Eindnoten
-Wie werkten mee aan dit
-Boek?
-Wat (be )denk jij??

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zakendoen in de nieuwe economie NextGen