Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Werven met woorden

Bereik je ideale kandidaat met een wervende vacaturetekst

Paperback Nederlands 2017 9789082606805
Verkooppositie 999999919 dagen in de top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Werven met Woorden is het allereerste Nederlandse boek over het schrijven van vacatureteksten. Vacatureteksten zijn het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie.

Dit boek is de onmisbare handleiding die het schrijven van vacatureteksten eenvoudiger én leuker maakt. 132 pagina's vol tips, eenvoudig toe te passen principes, inspirerende voorbeelden en visies van vakprofessionals.

Het boek is een must have voor jou als recruiter, intercedent, HR-professional, arbeidsmarktcommunicatiespecialist, loopbaancoach, marketeer, ondernemer, communicatiemedewerker, tekstschrijver of andere professional die die het schrijven van wervingsteksten met regelmaat op het todo-lijstje hebben staan. Of je nu werkzaam bij een werkgever, werving- en selectiebureau, uitzendbureau of jobmarketeer bent. Want...online rouleren er honderdduizenden vacatures. Hoe bereik jij met jouw ene vacature de ideale kandidaat? Hoe val je op en spreek je aan? Met de juiste woorden! Woorden die samen een wervende vacaturetekst vormen.

Dit zeiden de mensen die Werven met Woorden al hebben besteld:
'Goede onderbouwing maar vooral volop inspiratie. Aanrader!'
'Dit boek wil je echt lezen als je van tekst/taal & vacatures houdt.'
'Leest lekker weg en vol waardevolle tips en informatie over wervingsteksten.'
'Geweldig boek van Nicol Tadema, al helemaal uit.'

Specificaties

ISBN13:9789082606805
Trefwoorden:teksten, vacature
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:132
Uitgever:Voor Tekst
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2017

Lezersrecensies

5.0 van de 5
25 stemmen
25
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is sinds 2001 actief in de wondere wervingswereld. In 2011 richtte zij Voor Tekst op, het tekstbureau voor arbeids-marktcommunicatie. Met haar team vindt Nicol de juiste woorden voor corporates, intermediairs en jobmarketeers zoals Ziggo, Eneco, Brunel, Landal GreenParks, KWF Kankerbestrijding, a.s.r. verzekeringen, Yacht, Brockmeyer & Adver-Online. Nicol deelt haar kennis over het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie ook graag tijdenstrainingen en lezingen.

Andere boeken door Nicol Tadema

Over Peter Boerman

Peter Boerman is eindredacteur bij Management Team en hoofdredacteur van vakblad Werf&. Hij heeft meegewerkt aan 'Recruitment via Linkedln' en 'Het Nieuwe Employer Brand' en schreef de Recruiters United-jubileumbundel 'Recruitment in 2020'.

Andere boeken door Peter Boerman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werven met woorden