Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, , , e.a.

Facility & Workplace Management in 2019

Onderzoek naar marktontwikkeling, trends en ontwikkelingen

Paperback Nederlands 2019 9789082652314
Verkooppositie 6329
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Organisatieadviesbureau Twynstra Gudde onderzoekt periodiek in opdracht van FMN de omvang van en trends en ontwikkelingen op de Nederlandse facility management markt. De onderzoeksresultaten worden gebundeld in een leesbaar en lezenswaardige publicatie. Een must-have en must-read voor iedereen die werkzaam is in het facilitaire domein of geïnteresseerd is in het facilitaire vakgebied.

Met de editie 2019 hebben FMN en Twynstra Gudde voor de zesde maal de laatste cijfers, trends en ontwikkeling in kaart gebracht. Dankzij de respons van meer dan 500 facilitaire professionals biedt ook deze editie weer interessante en bruikbare inzichten. In dit onderzoek vind je naast het cijfermatige marktonderzoek met inzicht op deelmarktniveau, ook de visie van vooraanstaande experts op de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Daarnaast krijg je inzicht in wat de uitkomsten van het onderzoek voor jou als professional kunnen betekenen en vind je concrete voorbeelden uit de praktijk.

Het onderzoek geeft je zo een goed en volledig beeld van de stand van de Nederlandse facility en workplace management markt in 2019. Het Marktonderzoek 2019 beweegt ook zelf nadrukkelijk mee met alle nieuwe ontwikkelingen, waardoor deze samen met nieuwe thema’s zowel in de opzet, inhoud en vormgeving van het onderzoek een duidelijke plek vinden.

Specificaties

ISBN13:9789082652314
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:148
Uitgever:FMN
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Corinna van Diepen-Knegjens

Ir. Corinna van Diepen-Knegjensheeft haar sporen ruimschoots verdiend in het facilitaire domein vanuit management en adviesrol. Zij is werkzaam bij Twynstra Gudde adviesgroep Facility Management. Ze heeft verschillende artikelen en boeken gepubliceerd over strategie, inrichting, organisatie en marketing van facilitaire (regie)organisaties.

Andere boeken door Corinna van Diepen-Knegjens

Over Wouter Dreimüller

ing. Wouter J. Dreimüller MBA is adviseur op het raakvlak van vastgoed, proces en organisatie. In 2007 studeerde hij als BSc bouwtechnische bedrijfskunde af aan de Hogeschool Utrecht en na zijn Master titel te hebben behaald aan de VU was hij in diverse advies functies werkzaam bij PRC, Arcadis en sinds 2017 bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. In 2016 behaald hij aan de Rotterdam School of Management zijn MBA titel. Hij is auteur van twee managementboeken en schreef diverse blogs en artikelen over (vastgoed)management en organisatieontwikkelingen.

Andere boeken door Wouter Dreimüller

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Facility & Workplace Management in 2019