Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vastgoed Taxatiewijzer | 2018

Exploitatiekosten schoolgebouwen

Paperback NL 2019 9789082662559
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen 2018 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van schoolgebouwen te kunnen inschatten.

Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type schoolgebouw zijn de exploitatiekosten gesplitst naar bouwkundig en installaties en er kan een keuze gemaakt worden voor een periode van 25 jaar of langer dan 25 jaar en zo direct te bepalen.

Er worden 6 categorieën schoolgebouwen onderscheiden met in totaal 38 gebouwen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid.

De kengetallen zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Dyade, de specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs.

Naast de kengetallen voor onderhoudskosten geeft deze uitgave ook een overzicht van de overige exploitatiekosten zoals OZB-tarieven, riool-, waterschapslasten, herbouwwaarden en verzekeringspremies.

Dit boekje is vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en zijn handzame vorm een onmisbare hulp voor schoolbestuurders, gemeenten, taxateurs en financiers in de vatgoedsector.

Specificaties

ISBN13:9789082662559
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Vastgoed Adviseurs Online B.V.
Verschijningsdatum:7-2-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vastgoed Taxatiewijzer | 2018