Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het Junior Polariteitenspel

Spel (h) Nederlands 2020 9789082720006
Verkooppositie 2406Hoogste positie: 2406
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het zou toch mooi zijn, wanneer je van jongs af aan jezelf kunt zijn. Dat je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen gewoon 100% blijft en niet afhankelijk is van de prestaties, die je moet leveren. Dat je thuis of op school niet meer vaak conflicten veroorzaakt of altijd maar het omgekeerde, dat je juist conflicten vermijdt. Dat je niet beïnvloed wordt door wat anderen van je vinden, niet beïnvloed wordt door bijvoorbeeld pestgedrag van anderen. Dat je je leven lang kunt vertrouwen op wie je bent. Dat kun je echter pas, wanneer je weet over welke eigenschappen je van nature beschikt!

Het Junior Polariteitenspel biedt de mogelijkheid eigenschappen in polariteit te ontdekken, van jezelf en anderen. Het leert je je polariteiten als een gelijkspel in te zetten, waardoor je je gelukkig en zekerder voelt en beter communiceert met je omgeving. Het Junior Polariteitenspel bestaat uit 72 eigenschappen verdeeld over 36 polariteitenkaarten, een spelvormenboekje en een aparte handleiding met uitgebreide toelichting.

Het spel is geschikt voor (kinder-)coaches, docenten, begeleiders en hulpverleners rondom kinderen en jongeren en gezinnen. Het spel is toegankelijk en geschikt voor meerdere doelgroepen met een reflectievermogen > 8 jaar.

Specificaties

ISBN13:9789082720006
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:22-12-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Danny Warbout

Danny Warbout is vanaf 1999 directeur-eigenaar van D’Artagnan Consultancy BV Den Helder, gespecialiseerd in training en coaching en is auteur van het boek ‘Topsport is HOOFDzaak’ (handboek mental coaching, 2008). Vanaf 2003 docent en co-trainer van Het Tiende Huis, Oranjewoud. Samen met Martin Beljon organiseert hij management- en teamtrainingen in binnen- en buitenland gericht op persoonlijke en teamontwikkeling. Danny Warbout heeft meer dan 30 jaar ervaring in training en coaching en begon zijn loopbaan als Hoofd P&O in de gezondheidszorg. Daarnaast was hij jarenlang als parttime docent in Strategie en HRM-beleid verbonden aan de Hogeschool te Alkmaar. Samen met zijn dochter Fleur (Sociaal-Pedagogisch Coach en Hulpverlener) geeft hij periodiek ééndaagse introductietrainingen met Het Polariteitenspel (zie www.polariteitenkabinet.nl).

Andere boeken door Danny Warbout

Over Fleur Mulder

Fleur Mulder is mede-auteur van het Junior Polariteitenspel en eigenaar van training- en coachingsbedrijf Het Polariteitenkabinet. Ze heeft zich na haar studie in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en jarenlange ervaring als manager in de Sociale Hulpverlening, volledig gespecialiseerd in Polariteiten-coaching. In deze unieke methodiek integreert zij de inzichten en toepassing van Voice Dialogue, Karakterstructuren, Transactionele Analyse, Psychosynthese en Cognitieve Therapie (RET). Haar coaching is praktisch en doeltreffend en richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van de van nature aanwezige eigenschappen van haar cliënten. Het resultaat is inzicht in eigen kracht, onafhankelijkheid in denken en doen en plezier in privé en werk. Daarnaast traint zij met dit gedachtegoed samen met Danny Warbout deelnemers persoonlijk en in teamverband.

Andere boeken door Fleur Mulder

Over Joyce de Wit

Joyce de Wit is eigenaar van coachingspraktijk ‘Coach Joyce’ en medeontwikkelaar Het Junior Polariteitenspel.

Andere boeken door Joyce de Wit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Junior Polariteitenspel