Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Let's Ynnovate!

Voor doeners met lef die problemen willen omzetten in innovatieve oplossingen

Paperback Nederlands 2017 9789082778922
Verkooppositie 2485Hoogste positie: 294
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol veranderen? Hoe krijg je een team in een creatieve flow? En hoe komen daar uiteindelijk de beste vernieuwende én uitvoerbare ideeën uit?

In ‘Let’s Ynnovate!’ nemen Fleur Pullen en Esther van der Storm je mee aan de hand van de Ynnovate-methode. Deze beproefde aanpak wordt inmiddels in heel Nederland toegepast door de Ynnovators: een groeiend netwerk van procesbegeleiders die door Ynnovate zijn getraind om innovatiesessies bij de overheid te begeleiden. Dit boek is voor hen een naslagwerk, maar ook een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar innovatie en hoe je dat aanpakt.

Innovatie is een houding, een manier van werken en dat zie je ook terug in dit boek. Het ademt energie, zit boordevol inspirerende ervaringen en handvatten voor succesvolle innovatieprocessen. En je hoeft het niet van begin tot eind te lezen om daar ook al meteen mee aan de slag te kunnen gaan. Sla het open op een willekeurige pagina en breng vandaag nog in de praktijk wat je daar leest. Let’s Ynnovate!

Specificaties

ISBN13:9789082778922
Trefwoorden:innovatie, oplossing
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:302
Uitgever:Ynnovate
Druk:2
Verschijningsdatum:26-11-2018
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
11 stemmen
11
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fleur Pullen

Enthousiast, inspirerend, nieuwsgierig, daadkrachtig en een beetje eigenwijs; dat zijn de kernwoorden van Fleur Pullen (1980). Fleur is van huis uit Bedrijfskundige (2003, Erasmus Universiteit Rotterdam). Ze ronde daarnaast met succes de Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit af. Haar MBA-scriptie schreef ze over de kansen van open innovatie bij de overheid. Fleur heeft met haar ruime ervaring binnen het publieke domein veel affiniteit met regelgeving binnen de (rijks)overheid. Fleur is mede-initiatiefnemer van Ynnovate, dat in 2011 werd opgericht. Via Ynnovate richt ze zich op het realiseren van innovatie en vernieuwing bij de overheid. In de afgelopen jaren heeft ze meer dan 1.000 mensen laten ervaren hoe zij zelf met innovatie aan de slag kunnen gaan in hun eigen werk en is ze direct betrokken geweest bij talloze innovatieprojecten van verschillende overheidsorganisaties. Vanuit Ynnovate is ze actief als trainer en innovatieprocesbegeleider en heeft ze meer 1.000 mensen opgeleid in de Ynnovate-methodiek.

Andere boeken door Fleur Pullen

Over Esther van der Storm

“Niet lullen, maar poetsen” is het motto van Esther van der Storm (1983). En dat motto doet ze graag eer aan. Esther is als mede-oprichter van Ynnovate sinds 2011 actief als innovatietrainer en heeft in die rol meer 1.000 mensen opgeleid in de Ynnovate-methodiek. Naast het geven en (door)ontwikkelen van de Ynnovate Training heeft ze ruime ervaring met het ontwikkelen en geven van andere trainingen op het gebied van innovatie, zoals de Ynnovate Masterclasses en de Innovatie Management Leergang. Esther werkt altijd vol enthousiasme aan concrete resultaten. Zowel vanuit haar eerdere functie bij het UWV als in haar werkzaamheden bij Ynnovate heeft ze een brede ervaring als het gaat om de implementatie van innovatietrajecten en –processen bij (overheids)organisaties. Het behalen van resultaat staat daarbij altijd voorop. Met een achtergrond in Sociologie en Communicatiewetenschap (beide 2009) is Esther van huis uit geïnteresseerd in groepsprocessen en manieren om mensen in beweging te krijgen.

Andere boeken door Esther van der Storm

Inhoudsopgave

Even voorstellen
Bepaal je route

1. Innovatie, wat is dat?
2. Innoveren in je organisatie
3. Van het vaste pad af
4. De Ynnovate-methode
5. De opdrachtgever
6. Tijd voor de intake
7. Verken het probleem
8. Hoe kunnen we...?
9. Innovatie spelregels
10. Start de ideeënstorm
11. Kiezen, kiezen, kiezen
12. Ideeën uitwerken
13. Perfecte pitch
14. Van idee naar actie
15. Puntjes op de i
16. Innovatieskills
17. Ynnovate en de Ynnovators

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Let's Ynnovate!