Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ik ben God - En ik ook! 2 Wonderen verichten als vakmanschap

Wonderen als vakmanschap

Paperback NL 2022 9789082796216
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Stem: (…) want voor wie dit pad gaat, worden vele wegen naar rampspoed afgesloten. Slaagt u hierin, dan handelt u als God de Schepper, en meer.

Ik: En meer? Hoe bedoelt u dat? Hoe kan ik handelen als méér dan God?

Stem: Meer, omdat God niet anders kan handelen dan door de mens. Begrijpt u dat? In Gods wereld bestaan tijd en ruimte niet, en om in tijd en ruimte te kunnen handelen gebruikt God mensen in die tijdruimte die hun eenheid met hem kennen. De mens die als Zoon van God optreedt, kan genezingen tot stand brengen die buiten het karma van de patiënt liggen. De buitenwereld begrijpt dat niet en noemt het wondergenezingen.

Ik: En water in wijn veranderen?

Stem: Ja, als u dat soort onzin nog zou willen. U bent het stadium van indruk willen maken op wie dan ook, dan al lang voorbij. Als u zo ver bent, zult u daar geen enkele waarde meer aan hechten en glimlachend aan deze tijd terugdenken.
Op dat niveau is het veranderen van stoffen dan ook geen bijzondere prestatie. Iedereen hier kan het, de opwinding die u voelt als u water in wijn zou veranderen, voelt men hier niet; het is hier vakmanschap. Materiële problemen bestaan hier in het geheel niet, die worden gezien als een blijk van onkunde. Men houdt zich hier met andere dingen bezig, zoals het begeleiden van de mens in zijn groei, die in periodes als de huidige meer dan ooit nodig is. Uw opwinding over uw wijn wordt hier glimlachend herkend als de aankomst van een nieuweling.

Ik: (..…) Maar zou ik niet abusievelijk de verkeerde methode kunnen gebruiken? Ze lijken erg op elkaar.

Stem: Nee. Deze methode wordt niet in de handen van een beginneling gelegd.
Wat wij nu verteld hebben is het geheim der geheimen. U gaat dit afwijzen als u er niet aan toe bent en dat moet ook, het is zelfbescherming tegen de macht die ermee samenhangt. De sleutel van de kluis past dan niet, en terecht.

Specificaties

ISBN13:9789082796216
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:416
Uitgever:A.C. Schaberg
Verschijningsdatum:13-12-2022
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ik ben God - En ik ook! 2 Wonderen verichten als vakmanschap