Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inleiding UML

Analyse & ontwerp van software

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789082934915
Direct te downloaden

Samenvatting

Iedereen die zich bezighoudt met het analyseren en ontwerpen van software krijgt vroeg of laat te maken met UML, de internationaal gestandaardiseerde Unifed Modeling Language. Zowel gebruikers die vertellen wat ze met de software willen gaan doen, als software- ontwerpers, architecten, testers, analisten en program- meurs die de software uiteindelijk gaan bouwen: al deze mensen hebben een gemeenschappelijke taal nodig waarin ze met elkaar communiceren. Auteur Hendrik Jan van Randen kan putten uit talloze praktijksituaties dankzij zijn ruime ervaring als software-architect.

Op heldere wijze beschrijft hij in dit boek de kenmerken van UML en hij toont allerlei model- leertechnieken die van pas komen bij analyse en ontwerp van software. De vele kleurrijke diagrammen in het boek zorgen ervoor dat u de stof gemakkelijk kunt onthouden. Bovendien wordt beschreven hoe u deze afbeeldingen zelf kunt maken.

Dit boek biedt een gedegen en overzichtelijke inleiding in UML en is geschikt voor beginners, studenten en iedereen die er in zijn werk mee te maken krijgt.

Specificaties

ISBN13:9789082934915
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Uitgever:AmoixA
Druk:3
Verschijningsdatum:20-12-2019
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hendrik Jan van Randen

Hendrik Jan van Randen is senior software-architect en werkte voor onder andere Ato Origin en Compuware. Als architect en ontwerper levert hij een belangrijke bijdrage aan verschillende modelleertalen, modelleergereedschappen en grote webapplicaties. Naast deze werkzaamheden geeft hij colleges en cursussen functioneel ontwerpen.

Andere boeken door Hendrik Jan van Randen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inleiding UML