Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vastgoed Taxatiewijzer Bouwgebreken 2021

Paperback Nederlands 2021 9789083008691
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In deze Vastgoed Taxatiewijzer Bouwgebreken vindt u 147 van de meest voorkomende bouwgebreken van zowel bouwdelen als installaties.
Deze uitgave is een logische stap in de reeds door Koëter Vastgoed Adviseurs uitgebrachte Vastgoed Taxatiewijzers. De makelaars, taxateurs, bouwkundigen en beheerders van vastgoed hebben hiermee een extra handige tool in handen om het vak beter uit te kunnen oefenen.
De bouwgebreken zijn gesorteerd op de NL-SFB code wat een overzichtelijke indeling geeft bij het gebruik van dit handboek.
Per bouwgebrek staat er een foto of een tekening van het gebrek en de plaats waar het voorkomt. Daarnaast wordt er een omschrijving van de kenmerken van het gebrek gegeven, wat de oorzaak is, hoe het hersteld kan worden, het gebrek voorkomen kan worden en wat de herstelkosten zijn.
Deze informatie wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd met een duidelijke beschrijving, zodat u in uw dagelijkse werkzaamheden snel een gebrek kan herkennen en ook inzicht heeft in de te verwachten herstelkosten.
Deze gegevens zijn tevens opgenomen in de kennisbank van www.myrev.nl. Op deze site heeft u toegang tot alle onderhoudskosten kengetallen conform de NL-SFB code, de bouwgebreken, alle OZB- en riooltarieven, waterschapslasten en diverse rekenmodellen. Tevens heeft u toegang tot 380 referentieobjecten waarmee u de exploitatielasten snel kunt doorrekenen. Ook de duurzaamheidsmaatregelen kunt u doorrekenen in deze modellen.
Meer informatie over alle uitgaven en gebruiksmogelijkheden kunt u vinden op www.myrev.nl.

Specificaties

ISBN13:9789083008691
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:194
Druk:1
Verschijningsdatum:26-2-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vastgoed Taxatiewijzer Bouwgebreken 2021